Waarom alle mannen de 'G-spot' van Europa zouden moeten bezoeken

Anonim

Ongrijpbaar en mysterieus, de G-Spot van een vrouw is ofwel moeilijk te vinden (of mythisch), afhankelijk van wie je het vraagt. De precieze aard van deze beruchte zone van erogene macht is echter niet relevant, omdat er in alle accounts een constante met terugveringen is: orgastische eigenschappen.

Gelukkig voor globetrotten jongens en meiden overal, hebben we keihard bewijs dat de G-Spot van Europa echt bestaat. Ja, het is van de 'beaten' (geen bedoelde woordspeling maar als je een vieze geest hebt: heb het wel) pad, maar welke teenkrulervaring is dat niet? De ervaringen die een zelfstandige Insta-post waardig zijn, zijn immers niet iedereen, toch?

Zodra je de G-Spot van Europa bezoekt, worden de Algarve en de Amalfikust gedegradeerd tot ironische insta-verhalen, terwijl je Mykonos vacay beschimmeld zal worden in de filmrol. Dat is het uitgangspunt achter de laatste toeristische campagne van Vilnius, hoe dan ook. En we zullen niet liegen: het is slim.

"Niemand weet waar het is, maar als je het vindt, is het geweldig."

De vraag is: voldoet het aan zijn bewering? Natuurlijk, het is obscuur. Maar de naam-sake is niet alleen moeilijk te vinden; het brengt zijn pelgrims naar een ontroerend hoogtepunt. Kan een kleine Noord-Europese stad hetzelfde voor u doen? Bekijk de attracties en beslis.

"Het humoristische campagneconcept is gemaakt door Litouwse reclamestudenten die internationale aandacht wilden vestigen op Vilnius en zijn potentieel als een alternatieve Europese vakantiebestemming."

Vilnius is de hoofdstad van Litouwen, gelegen tussen Letland en Polen. Als je het op eigen gelegenheid (virtueel) wilt verkennen, kun je hier een interactieve handleiding vinden. Deze website is gemaakt door Litouwse marketingstudenten en nodigt u uit om "de test te doen" (om uit te zoeken welke toeristische activiteiten het best bij u passen) of om "het voorspel over te slaan" (u kunt op uw eigen gemak door de 'geneugten' van Vilnius bladeren) ).

"Het is niet in Oost-Europa, zelfs niet in Midden-Europa, maar de hoofdstad van een Baltische staat in Noord-Europa" ( The Guardian ).

Als je op zoek bent naar de beste dingen om te doen in Litouwen, blijf hier.

Vilnius oude binnenstad

Bekend om zijn kronkelende geplaveide straten, pittoreske kerken en historische gebouwen, de UNESCO-werelderfgoed Vilnius oude stad is een van de mooiste plekken om te zien (en interessante plaatsen om te bezoeken) in Litouwen. Hoogtepunten zijn Pilies Street (voor cafés, restaurants, winkels en souvenirs zoals barnsteenjuwelen en linnengoed), Gedaminas 'Castle, Vilnius' University, Cathedral Square, Vokieciu Street (voor bars), Bernadine's Church Complex, The Hill Of Three Crosses, The Gates Of Dawn and The Presidential Palace.

De botanische tuinen

De universiteit van Vilnius herbergt een oogverblindende botanische tuin, gesticht in 1781 door de Franse professor Jean-Emmanuel Gilibert. Zoals gemeld door The Guardian : "Sinds 1974 is het in Kairënai, aan de rand van Vilnius, in de bossen van een voormalig landhuis geweest. Ik zie een verbazingwekkende verscheidenheid aan seringen in bloei, de Rhododendron-collectie is indrukwekkend in juni, en daar zijn ook Japanse tuinen. "Er is ook goedkoop paardrijden (€ 10- € 15 voor een uur rijden) en koetsritten (vanaf € 30) en een barbecue met picknicktafels.

Craft Brewery Tours

Bier in Litouwen is niet alleen een drankje, het is traditie, verbinding tussen vader en zoon, lange gesprekken, het delen van gedachten en tijd, besteed aan het zoeken naar de beste smaak "( Like A Local ). Als je die special wilt ervaren, kun je 'meehoppen' naar een van deze degustaties om het bier van de kleine lokale brouwerijen te proeven, elk met hun eigen geheime recepten die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Straatvoedselmarkten

Hoewel de voedselprijzen stijgen in Litouwse supermarkten, weet elke lokale speler dat je nog steeds een koopje kunt vinden in de straatmarkten. Je moet gewoon weten waar je moet kijken. Open keuken is een goede optie, elke vrijdag georganiseerd in de zomer op een pittoreske markt in de buurt van de Užupis-republiek. Volgens Like A Local, "Het is als een klein festival dat elke vrijdag in het midden van de stad plaatsvindt. Als je een liefhebber van eten bent, zou je moeten komen omdat je verschillende gerechten uit verschillende restaurants en cafés op één plek kunt proberen. "En er is ook vaak tafelvoetbal, live muziek en tentoonstellingen hier.

Openluchtconcerten

Om de lange zomeravonden van Vilnius optimaal te benutten, moeten openluchtconcerten nummer één op je agenda zijn. Het Midsummer Vilnius-festival is slechts een van de vele. "Een week lang, midden juli, brengt dit festival 10 uitvoeringen naar het hart van de stad - de binnenplaats van het Paleis van de Groothertogen van Litouwen" ( Vilnius ). Verwacht artiesten zoals de Litouwse rocklegende Andrius Mamontovas, producties van Shakespeare's Hamlet en Zweedse electro-muziek van bands als Little Dragon.

Als (op de een of andere manier) je G-Spot niet geraakt wordt, kijk dan eens naar Loftus, een industriële loft die werd omgebouwd tot gigantische feesten en live-uitvoeringen - en een smeltkroes van de nieuwste muzikanten uit Litouwen en de rest van de wereld. Volgens onze bronnen: "Als het niet vol zit met lokale feestgangers, worden er ook modeshows georganiseerd, evenals theater-, dans- en kunstuitvoeringen."

Interessante Artikelen

Matthew McConaughey bewijst waarom iedereen een goede kleermaker nodig heeft (zelfs beroemdheden)

Robert Pattinson heeft de verkeerde jas in New York gevonden

Chris Hemsworth laat ons zien hoe te doen Monochroom Casual Cool In Sydney

10 Tuimelaars Ontworpen voor Whiskey Drinking Glory