Wat je moet eten voor superieure kracht en uithoudingsvermogen

Anonim

Voeding is een van de meest gecompliceerde, verwarrende en zelfs gevreesde gebieden waar mensen zich mee bezig kunnen houden bij het verbeteren van hun fysieke en mentale toestand - en in alle eerlijkheid begrijp ik het volledig.

Wanneer je dagelijks honderd verschillende fad-diëten hebt, wordt het moeilijk om te weten wat goede informatie is en wat niet. Er zijn enorm veel 'experts' die allemaal hun eigen 'formules voor succes' aanspreken.

Laat me echter iets verduidelijken voordat ik verder ga - ik ben geen voedingsdeskundige, noch beschouw ik mezelf als een expert - maar wat ik onvoorwaardelijk kan beweren, is dat ik jarenlange ervaring heb, in een verscheidenheid van verschillende disciplines, die alle vereiste specifieke behoeften die moeten worden aangepakt.

Door de jaren heen heb ik ernaar gestreefd om zoveel mogelijk te leren en heb met vallen en opstaan ​​ontdekt wat het beste voor mij werkt om de top fysieke prestaties te bereiken, ongeacht wat het is.

Wie ben ik om advies te geven?

Een beetje intro

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, heb ik door de jaren heen moeten leren om dienovereenkomstig te eten voor de volgende disciplines:

  • Professionele sport (voetbal / voetbal)
  • Gymnastiek
  • Commando
  • Functionele atleet
  • En meest recent, Ninja Warrior

Zoals je kunt zien, vereist elke discipline een opmerkelijk andere benadering van voeding, omdat de doelen voor elk heel, heel anders zijn.

Wat ik doe kan in conflict komen met wat je doet, of wat anderen je hebben opgedragen om te doen - en als dat het geval is, geen probleem. We zijn allemaal verschillend en we moeten allemaal vinden wat voor ons als individu het beste werkt.

Maar als er iets anders is, moedig ik je aan er meer over te leren. Mijn moeder zei altijd: "Je zult er nooit spijt van krijgen dat je jezelf gaat opvoeden".

Hier zijn mijn 'geheimen' voor het bereiken van je topprestaties.

Blijf op voedingsstoffen

Houd het schoon, natuurlijk en eenvoudig

Ik concentreer me op voedingsmiddel-dichte voedingsmiddelen. Ik zorg ervoor dat elke maaltijd bestaat uit koolhydraten, vetten en eiwitten (dwz "de essenties"), dus ik heb genoeg energie om te trainen. Het laatste dat ik wil doen, is vechten tegen een zware strijd, omdat ik niet genoeg voedsel heb gegeten.

Carb It Up

Geen spag-bol hier

Voorafgaand aan de training heb ik een iets hogere hoeveelheid koolhydraten, dus mijn glycogeenvoorraden zijn niet leeg. Met deze eenvoudige gym-hack kan ik langer en harder trainen.

Als je je ooit een uitgeput gevoel hebt gevoeld tijdens een training, is dit een manier om dat aan te pakken. Goede koolhydraten zijn voedingsmiddelen zoals groenten, fruit zoals appels en bananen en noten (amandelen, walnoten), zaden (chia, pompoenpitten) en volle granen (bruine rijst, haver).

Herstel Rechts

Ken je poeders

Ik wed dat je dit een paar keer hebt gehoord. Feit is dat dit principe essentieel is voor de lange termijn succes en doelvoltooiing. Na elke sessie maak ik er mijn eerste prioriteit van om wat Performix-eiwit te consumeren om het herstel te bevorderen. Het is heel simpel - maar als je niet tanken, doe je jezelf geen gunsten.

Blend voor voordelen

De juiste soort vetten

Ik mix altijd avocado of natuurlijke pindakaas met mijn shakes. Dit helpt me te voorzien van essentiële vetten, na de training. Hoewel vetten langzaam verteren, combineren ze met koolhydraten als mijn belangrijkste brandstofbron, voor trainingen met een hoge intensiteit en / of langer, op duurzaamheid.

Blijf consistent

Handhaaf discipline

Vergeet de vermoeide termen van 'dieet' en 'gezonde' gewoonten. Piek fysieke prestaties worden nagestreefd, bereikt en bereikt op de lange termijn. Om je eten te ondersteunen, moet je een verandering van levensstijl afdwingen .

Ik weiger te geloven dat het vastleggen van methoden waarvan bekend is dat ze je kwaliteit van leven verbeteren, "te hard" is of "in het verleden niet heeft gewerkt". Ik spreek dagelijks met leden van mijn work out-programma die uitdagende lessen volgen en geweldige successen boeken. Het is allemaal mogelijk.

De juiste mindset

Zoek die innerlijke wilskracht en blijf ermee rijden

Mijn 'geheim' is dat er geen geheim is. Houd de dingen simpel en effectief. Er is geen wonderpil of een onontdekt dieet dat ik bezit. Alles wat je nodig hebt, zijn de juiste principes en de wilskracht om het af te dwingen, totdat het de norm wordt.

$config[ads_text5] not found

Scott Evennett is expert op het gebied van gezondheid, fitness en mindset die heeft gediend in het Australian Special Operations Command (SOCOMD) als een Australisch commando

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière