Draag deze Colognes als u een date in een minnaar wilt veranderen

Anonim

Als je Tinder-afhaallijn een absolute pionier was en je een tijd en datum in de boeken hebt, dan is het logisch dat je voorwerk aan de grond dezelfde zorg, aandacht en finesse verdient als je online façade. De finishing touch - nadat je de garderobe hebt overwonnen en de manbun hebt neergehaald - is de perfecte geur.

De wetenschap steunt ons op het belang ervan. Studies hebben aangetoond dat jongens die hun cologne spray krijgen zich met meer zelfvertrouwen gedragen dan hun natuurlijk aromatische buren. Maar de gegevens laten ook zien dat olfactie een krachtig aantrekkingsfilter is. Door jezelf in de verkeerde geur te doven, of helemaal weg te laten en te ruiken als een goed gekruide busstoel, zul je onverwachts overvallen op de hete date die je de hele week hebt gepland.

Daarom hebben we acht geuren geselecteerd die je de rug zullen toekeren, of je nu uit wilt gaan voor een ijsje of voor drie gangen wilt gaan zitten op de beste plek in de stad. Onze keuzes omvatten lichtere en zwaardere geuren en seizoensgebonden opties om te voorkomen dat u om drie uur 's nachts ruikt als een dansvloer in een nachtclub.

Richard James

De jongens op Saville Row moeten bij hun pakken en stropdassen blijven? Denk nog eens na. Richard James wil dat zijn klanten net zo goed ruiken als ze in zijn kleding zoeken, en deze 50 ml eau de toilette is zijn eerste kennismaking met de wereld van de mannencologne.

De belangrijkste ingrediënten van deze geur zijn tuberoos en leer, een ongewone combinatie die zorgt voor een aangenaam evenwicht tussen rijke, bloemige tonen en traditionele, mannelijke kwaliteiten.

Deze geur is behoorlijk rijk, dus een paar zachte sprays achter de oren en om de pols is genoeg. Het is minder dan honderd dollar voor 50 ml, waardoor het een goedkoop en wenselijk geschenk is (op voorwaarde dat je er niet eerst door wordt verleid).

KOOP $ 82

Bamford Grooming Department - Edition 1 Keulen

Door het moeder-zoon duo van Bamford Grooming Department is deze editie 1 Keulen een all-seizoenen all-star. Deze geur combineert de rijkdom van bergamot van citrus en vetiverende vetiver met de potentie van traditioneel-mannelijk donker barnsteen en agarhout.

Deze uitgebalanceerde combinatie van zwaardere en lichtere ingrediënten maakt het een ideale optie voor mannen die zich verzetten tegen overweldigende, muskusachtige geuren, maar die zomerse geuren te weinig vinden. Het is verkrijgbaar in flessen van 50 ml, maar je hebt niet veel nodig om het gewenste effect te bereiken.

KOOP $ 122

Comme Des Garcons Parfums - Wonderwood

In het geval dat de naam u geen hint gaf, is Comme Des Garcons 'Wonderwood ontworpen om u te herinneren aan de aromatische ervaring van bij een open haard zitten (op de best mogelijke manier) en zijn sterke, houtachtige tonen van ceder en sandelhout maken het een heerlijke winterlucht.

Het is in evenwicht met pittige ingrediënten zoals bergamot, vetiver en peper om het gewicht van de houtachtige ingrediënten te compenseren. Deze eau de cologne is behoorlijk zwaar en nadert het muskachtige einde van de schaal.

Een pre-date drenken zal je spel doden. Doe het rustig aan met de sprays en je date zal niet het gevoel hebben dat ze cinderblocks inhaleert met haar glas wijn.

KOOP $ 131

Tom Ford - Noir Extreme

Tom Ford introduceerde de Noir Extreme in 2015 uit de populariteit van de originele Noir. Ondanks zijn naam is Noir Extreme geen geur die de reukzin van je date te slim af zal zijn en ze naar een open raam zal laten klauteren.

Deze geur is gebouwd op amber en houtachtige akkoorden, twee zwaardere ingrediënten die worden aangevuld met bergamot, zwarte peper en nootmuskaat. Deze mix creëert een rijke, mannelijke geur die geschikt is voor na-donkere gelegenheden.

Het is afgewerkt met vanille om het algehele profiel van de geur in evenwicht te brengen en te verzachten. Maar onthoud, minder is meer - zelfs als het Tom Ford is (onthoud dat deze shit niet echt goedkoop is).

KOOP $ 125

DR Harris - Arlington Keulen

DR Harris heeft het benijdenswaardige voorrecht om een ​​Royal Warrant te houden, en zet de traditie voort van onderhoud aan de verzorgingseisen van Britse royalty's en andere oneerlijk rijke mensen over de hele wereld.

Deze Arlington Keulen combineert citrus en varen, een rijke en schone combinatie die zowel in een warme, zomerse omgeving als in de meer intieme omgeving van een bar of eetgelegenheid kan presteren. Het is geen zware, muskusachtige geur, maar het opent sterk en heeft dus weinig meer nodig dan een paar plons bij elke slijtage.

$config[ads_text5] not found

Het is ook gehuisvest in een cool, vintage uitziend flesje dat je grootvader trots maakt.

KOOP $ 41

Penhaligon's - Endymion Eau De Cologne

Genoemd naar eerbetoon aan de Griekse mythologie (hoewel dat niet de reden is waarom we het koos), is de Endymion-cologne een andere populaire geur geproduceerd onder het Royal Warrant van Penhaligon en een indrukwekkende, eeuwenoude traditie van vakmanschap.

De Endymion pronkt met citrus- en bloemige tonen, en combineert de zoetere eigenschappen van bergamot, mandarijn, lavendel en salie. Ondertonen van leer, nootmuskaat en sandelhout versterken deze warme en zomerse combinatie.

Het is bedoeld als een lichtere, warmewerende geur en zou een uitstekend contrapunt zijn voor je zwaardere colognes in de zomer.

KOOP $ 132

Odin New York - Sunda Formula One Eau De Parfum

Odin's Black Line, gevestigd in Manhattan, haalt inspiratie uit de smaken die je tegenkomt op exotische bestemmingen, en deze Sunda Formula One geur is bedoeld om de geuren van historische specerijenhandelroutes op te roepen.

Deze eau de parfum is geaard in tonkaboon en heeft zowel kruidige als fruitige elementen, met extra melanges van ceder, jeneverbes en peper. Als parfum is het een mildere geur die de kaarsen op de eettafel niet zal overweldigen of musk op je kleren achterlaten na een wasbeurt.

KOOP $ 156

Meer hulp nodig.

Correct toepassen & verzorgen van mannenkuren
30 beste mannenklinieken, geuren & parfums

$config[ads_text6] not found

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière