BEKIJK: 40 dingen die je niet wist over snowboarden Kampioen Scotty James

Anonim

De volgende film is geproduceerd in samenwerking met TAG Heuer

Hart in je mond, wind in je haar, zwaartekracht een vergeten concept: heb je je ooit afgevraagd hoe het is om een ​​Olympische Halfpipe vanaf een hoogte van 12 voet in de lucht te zien zitten?

Om in de geest te kruipen van iemand die leeft voor deze momenten, bekijk deze video die we hebben gemaakt met Olympisch snowboardkampioen Scotty James. Double World Snowboard Halfpipe-kampioen en huidige FIS Crystal Globe-winnaar, om te zeggen dat Scotty James een sensatie is, zou een understatement zijn.

Van de beste plek om koffie te krijgen in de wereld, tot zijn favoriete moment in de Olympische Spelen (en manieren om met druk om te gaan), we doorlopen een scala aan vragen met aantoonbaar 'de populairste Australische sportster in Amerika'.

Nu gevestigd in Colorado, VS, maar nog altijd Melbourne thuis roept, heeft James bewezen dat de hype rondom hem op 15-jarige leeftijd (toen hij de jongste reu was van alle deelnemende landen op de Olympische Winterspelen van Vancouver in 2010), gerechtvaardigd was.

Wat is het eerste dat hij zijn vrienden aanraadt die Melbourne bezoeken? Het vreemdste dat hij ooit heeft gegeten tijdens zijn reizen? Hoe traint hij als er geen sneeuw is? Wie zijn zijn snowboardhelden? Oh en het beste compliment dat hij ooit heeft gekregen - waarvan hij uiteindelijk niet zeker wist dat het uiteindelijk een compliment was. Duik in voor de antwoorden op al deze vragen, en meer.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière