Portemonnee Merken die de wereld laten weten dat je in het leven staat

Anonim

Een fatsoenlijke portemonnee is de beste vriend van een man. Als je er echt over nadenkt, bevat het in de eerste plaats al het geld dat je nodig hebt om die verdomde hond te kopen. Natuurlijk zijn er algemene regels en richtlijnen voor het kopen van een hoogwaardige portemonnee en geen hiervan betreft velcro of nylon.

Als je een plek nodig hebt om je zuurverdiende centen in te zetten, dan heb je geluk. We hebben de wereld afgezocht om op zoek te gaan naar de beste portemonnees voor mannen in 2017, die niet alleen in verschillende mate kunnen variëren, maar ook langer moeten zijn dan je schoonmoeder.

Wat maakt een goede portemonnee

Er zijn vijf belangrijke aspecten waar u op moet letten bij het zoeken naar hoogwaardige portefeuilles voor heren: leerkwaliteit, constructie, de omzet, geplooide hoeken en plooien. Ze spelen allemaal een cruciale rol door niet alleen het doel ervan te dienen, maar er ook voor te zorgen dat de integriteit en levensduur van het accessoire de test van dagelijks misbruik aankunnen.

Leer

Als het gaat om leerkwaliteit, probeer 'top grain' leer te vermijden, want dit zijn huiden met imperfecties die zijn geschuurd en vervolgens zijn bedekt met hars om een ​​glad oppervlak te vormen. De interne kracht is er, maar het laat de portemonnee meer aan als plastic dan wat dan ook. Volnerfleder dat niet is gecorrigeerd, is de juiste keuze en het voegt ook karakter toe naarmate het ouder wordt.

Bouw

Uitzoeken hoe de portefeuille wordt gemaakt, wordt vaak genegeerd, maar net zo cruciaal als de leerkwaliteit. Portefeuilles worden op twee manieren gemaakt: Turned of Cut Edge. Cut Edge is de snelste manier waarop leer wordt gesneden, aan elkaar wordt gestikt en vervolgens met hars wordt bedekt op de rand. Wanneer deze hars slijt, zal hij rafelig leer onthullen. Gedraaid is waar het leer wordt verdund voordat het wordt gestikt om een ​​meer naadloze binding te creëren. Het is een langduriger productieproces maar zal veel langer duren dan het laatste.

De omzet

Het testen van de integriteit van een portemonnee is een must als je er een flinke hoeveelheid geld op kwijt wilt. Een manier om dit te doen is om de breedte van de omloop (de bocht) en de stikpositie te testen. Een smalle omzet is waar u naar op zoek moet zijn in een hoogwaardige portemonnee en stiksels die centraal en recht blijven.

Geplooide hoeken

Een andere belangrijke indicator voor een goed gemaakte portemonnee zijn de hoeken. Plisséhoeken zijn lederen bondinggebieden op de rand die zijn uitgedund voordat ze worden afgerond in een versterkte hoek - dat betekent dat dit gebied niet wordt doorgesneden. Als de hoek een rechte hoek heeft, is deze slecht gemaakt. Vermijd ten koste van alles.

Rillen

Een goede portemonnee moet bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Om te bepalen of dit het geval is, moet u op zoek gaan naar kreukels in het leer die zijn aangebracht door een heet strijkijzer op de gestreken randsteken en kaartsleuven.

Op trendstijlen

Portemonnee trends komen en gaan net als mode, maar een van de pijlers in 2017 is het voortdurend afvallen van de portemonnee voor heren. Met pay-wave-technologie ontkennend genoeg de behoefte aan dikke proppen contant geld om rond te dragen, portefeuilles worden steeds dunner om alleen de essentiële dingen zoals kaarten te herbergen. Dit hoeft niet per se slecht te zijn, omdat dikke portefeuilles gevuld met bonnetjes uit 1999 niet langer deel zouden mogen uitmaken van de moderne gentleman's garderobe.

Wanneer u op zoek bent naar de nieuwste portemonnee voor mannenstijlen, ga dan met de kleuren, texturen of patronen die het best overeenkomen met uw eigen persoonlijke stijl. Als u van het conservatieve type houdt, kies dan voor donkere kleuren met minimalistische ontwerpen. Kijk voor het creatievere type naar helderdere kleuren, grafische prints of uitgebreide afwerkingen en kettingbijlagen om te pronken met uw unieke stijl.

Houd er wel rekening mee dat deze portemonnee met u mee gaat van de directiekamer naar de bar, dus wat u kiest, is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid onder leeftijdsgenoten.

1/20

Thom Browne

De beroemde, goed toegesneden stijl van Thom Browne is niet alleen voor uw pakken. Deze gestroomlijnde billfold-portefeuille is zorgvuldig gemaakt in Italië met kiezel-grain leer en vervolgens afgewerkt met de iconische rode, witte en blauwe strepen van het merk. Binnenin vind je acht kaartsleuven, twee wikkelmouwen, twee bonnetjes en een bijpassende gestreepte grosgrain-klep.

KOPEN

2/20

Christian Louboutin

De kenmerkende rode schok van Christian Louboutin is te zien in het volledige, niet-authentieke scherm in de Kaspero-portemonnee, terwijl de buitenkant is versierd met een jas van stoere metalen spikes die een Sex Pistol waardig zijn. Laten we het de perfecte portemonnee voor de welgestelde punk noemen. Als alternatief kunt u de Kios-kaarthouder proberen als u van de look houdt maar een nog slanker profiel wilt.

KOPEN

3/20

Valentino

Zoals de bezaaide esthetiek, maar wil je iets meer ingetogen? Probeer deze afgezwakte optie van Valentino. De buffed tweevoudige kalfsleren portemonnee heeft piramide studdetails op de voor- en achterkant en emblemen op de rug en binnenzijde. Het is een beetje rock-'n-roll, maar smaakvol genoeg om op kantoor te rocken zonder blikken te maken.

KOPEN

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel