Versace lanceert Dylan Blue

Anonim

Je weet wanneer Gigi Hadid haar natuurlijke schoonheid leent voor een geurcampagne, het moet op zijn minst een beetje vrouwelijk goedgekeurd zijn, toch? Welnu, Versace's nieuwe mannengeur, Dylan Blue, kan je het meisje van je dromen opleveren. of op zijn minst iets dichtbij.

Dylan Blue is een fougère-geur, die, voor degenen die niet weten, een Frans woord is dat "varenachtig" betekent en een van de belangrijkste families is waarin moderne parfums worden ingedeeld en die over het algemeen verschillende citrus-, kruidachtige, groene, bloemige en dierlijke notities inbegrepen.

Het geurige, houtachtige aroma van Dylan Blue wordt aangevuld met nieuwe en voortreffelijke kwaliteiten van natuurlijke citrus, bergamot en grapefruits, gecombineerd met moderne tonen van vijgeblad voor een mediterraan geïnspireerde frisheid, uitlegdiepte en afronding van de fruitige smaak van de geur.

Er is ook een andere viriele dimensie aan de geur op de manier van violette bladeren met een scheut zwarte peper. Dylan Blue's verfijnde en innovatieve houtachtige tonen van ambrox, papyrus en organische patchoeli leiden echter echt tot het krachtige, kloppende hart van het parfum.

Intens, verleidelijk en perfect voor de moderne man, zowel op het werk als in het spel, Versatile's Dylan Blue is een sexy must-have om aan je geurcollectie toe te voegen.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière