De Unsung Heroes Of A Gentleman's Bathroom Cabinet

Anonim

Met gezichtsscrubs, wasbeurten en vochtinbrengende crèmes die de focus van de mannelijke verzorgingsmarkt domineren, is het gemakkelijk om andere essentiële verzorgingsproducten voor mannen te vergeten die ons helpen er op ons best uit te zien. Scheerkwasten, nagelknippers, loofahs en pincetten krijgen misschien niet zoveel aandacht als hun andere verzorgingsproducten, maar zijn niettemin van vitaal belang voor het hele proces.

Elke dag en elke dag helpen deze items op hun kleine manier om aan onze verzorgingsproducten tegemoet te komen. Met dit artikel werpen we een licht op deze onbezongen helden van de badkamerkamer en vieren ze hun rol in onze verzorgingsroutine.

Nagelknipper

Wanneer je iemands hand schudt, heb je de neiging om twee dingen op te merken; de greep van hun hand en de staat van hun nagels. Lange en slecht onderhouden nagels zien er nooit goed uit en als lange nagels vuil aantrekken en vasthouden, is het zowel fysiek onaantrekkelijk als een probleem voor uw gezondheid. Investeer in een goed paar roestvrijstalen nagelknippers om lange nagels in toom te houden. Platen zorgen voor een gladde, gelijkmatige snede van de nagel en voorkomen een rafelige en rommelige aanblik.

Schip nagelknipper

Pincet

Pincet haar van je neus, gezicht of wenkbrauwen lijkt misschien niet aantrekkelijk voor de meeste mannen, maar het is de meest precieze en effectieve methode voor ontharing. Pincetten zijn het meest effectieve hulpmiddel voor het verwijderen van precieze ontharing, omdat het haar van de wortel wordt verwijderd, waardoor er meer tijd is voordat het haar weer verschijnt. Het scheren van overtollig haar op uw wenkbrauwen is bijvoorbeeld zowel overbodig als riskant. Niet alleen zal het haar vaker verschijnen bij het scheren, maar ook dikker worden. Dus doe afstand van die lelijke monobrow en als je moedig genoeg bent, verwijder dat haar dan uit je neusgaten.

Winkel pincet

Draagbare neus- en oorhaartrimmers

Als u zich niet dapper genoeg voelt om losse haren aan te vallen met een pincet, kunt u zich wenden tot een neushaartrimmer. Met neus- en oorhaardtrimmers kunt u het onaangename gevoel van het plukken van haar voorkomen en in plaats daarvan het haar op een snelle en handige manier verwijderen. Kleine bladen zorgen er ook voor dat u de precisie voor comfort niet in de steek laat. Het verwijderen van overtollig haar is slechts een deel van het trimproces, met een neus- en oorhaartrimmer zal dit deel van uw routine snel, pijnloos en gemakkelijk zijn.

Trimmers kopen

Tandzijde

U kunt dit wel of niet weten, maar slechte adem is vaak de oorzaak van niet flossen. Praat vervolgens met uw plaatselijke tandarts en zij zullen u vertellen dat flossen caviteiten helpt verminderen, wat u uiteindelijk veel geld bespaart. Geloof me, dat weet ik nadat ik onlangs 5.000 dollar heb uitgegeven aan de tandarts. Zorg dat je een voorraad tandzijde bij de hand hebt en zorg ervoor dat je deze oefening van 30 seconden toevoegt aan je dagelijkse routine.

Winkel tandzijde

Loofah Sponge

Een luffa is een belangrijk hulpmiddel voor de verzorging van de man en een luffa die vaak wordt benut vanwege de perceptie dat hij alleen voor vrouwen is. Een loofa spons biedt ongelooflijke exfoliërende eigenschappen voor het hele lichaam. Regelmatig scrubben van je gezicht is een belangrijk onderdeel van je verzorgingsroutine, dus waarom zou je dat niet uitbreiden naar de rest van je lichaam? Verwijder opgebouwde dode huid en vuil van je armen, voeten, borst en hulp om het uiterlijk van gevreesde rug te voorkomen.

Loofahs winkelen

Hoewel deze items misschien niet hetzelfde niveau van fanfare krijgen als andere verzorgingsproducten, zijn ze essentieel voor onze dagelijkse verzorgingsroutine. Investeer in een aantal van deze onbezongen helden en sta hen toe om je verzorgingskwalen te redden.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière