Tudor GMT Black Bay is de betaalbare broer van Rolex GMT

Anonim

Vraag en je zal ontvangen. Terwijl Rolex onthulde wat tijdens de Baselworld dit jaar het meest besproken horloge was, is zijn vijfcijferige prijskaartje nog steeds een afschrikmiddel voor sommige fans van het felbegeerde 'Pepsi'-ontwerp.

Ga naar het zusterbedrijf, Tudor. De Zwitserse horlogemaker onthulde zijn eigen GMT Black Bay op de show naast de GMT-Master II van Rolex en het resultaat is verbluffend.

Drie opvallende armbanden om uit te kiezen, een praktische 41 mm roestvrijstalen kast en een prijskaartje dat de Rolex met minder dan de helft van de prijs ondergraaft, is een winnaar in iemands boek. Maar belangrijker nog, het ziet er nog steeds goed uit dankzij een goed doordachte blauwe afdruk.

Een nauwkeurige Tudor Calibre MT5652 automaat zorgt voor de beweging met uren, minuten, seconden, datum en een GMT-functie. Voor degenen die zich niet bewust zijn, stelt een GMT-functie in feite de lokale tijd vast zonder de tijd in twee andere tijdzones uit het oog te verliezen.

De zwarte wijzerplaat heeft ondertussen de kenmerkende Black Bay-aanrakingen zoals de sneeuwvlokhanden en gestippelde indices.

Dit alles hangt samen in een stuk dat beschikt over een gangreserve van 70 uur en een waterbestendigheid van 200 meter.

Drie banden zijn beschikbaar om uit te kiezen, waaronder de stalen armband, 'terra di siena' bruin lederen band en een rood gestreepte stoffen riem.

Lokale prijzen moeten nog worden bevestigd, maar er zijn Zwitserse prijzen die de Tudor Black Bay GMT vanaf 3400 CHF zien.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel