Tom Ford For Men Grooming Range breidt uit met 3 nieuwe producten

Anonim
Tom Ford lanceerde zijn herenverzorgings- en verzorgingslijn voor heren in 2013. In juni komen drie nieuwe producten bij de felbegeerde collectie: een scrub met exfoliërende energie, een scheerolie en een knikkergelcomb.

De oranjegekleurde peeling belooft de saaie, vermoeid uitziende huid op te fleuren en te revitaliseren. Het kan worden aangebracht op een vochtige huid, droog of nat (maar wees voorzichtig als u de droge route kiest), en gebruikt exfoliërende korrels van verschillende grootte om de gladmakende eigenschappen te maximaliseren.

De vochtinbrengende scheerolie komt uit de tube met een gelachtige textuur, maar smelt snel in een niet-vettige olie die het scheren tot een droom maakt. Fans van verzorgingsproducten van Tom Ford herkennen de mix van etherische oliën en geur die in de hele lijn wordt gebruikt. Het belangrijkste is dat de scheerolie volledig transparant is, zodat je echt kunt zien wat je doet, terwijl je de riskante beslissing neemt om een ​​scherp mes op je knappe gezicht aan te brengen.

De meest spraakmakende toevoeging aan de collectie is de Brow Gelcomb. Hoewel moedige wenkbrauwen nu al een tijdje de trend in de verzorging van vrouwen zijn, heeft de verzorgingsscène van mannen het niet ingehaald. Vermoedelijk is dit omdat veel mensenhoofdjes in het begin te bossig zijn, maar als je niet van nature gezegend bent met luxe rupsen, of moet temmen wat de natuur je heeft gegeven, kan de Brow Gelcomb helpen.

Het wandachtige apparaat geeft via de kamkop een kleine hoeveelheid (licht getinte) gel af. Het houdt niet alleen de wenkbrauwen op hun plaats als een klassieke, heldere gel, maar ook volumineus en dikker. Het eindresultaat is een donkerdere, meer gedefinieerde wenkbrauw die de hele dag op zijn plaats blijft.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière