Deze pittige trainingen versnellen uw gewichtsverlies sneller dan joggen

Anonim

Joggen is een goedkope manier van trainen waarmee je kunt genieten van het buitenleven, maar laten we eerlijk zijn: het is vermoeiend (in alle betekenissen van het woord). Als je op zoek bent naar iets dat zo leuk is, inspireert het je om jezelf te pushen (dat boks- of sneletende Messina op de bank), kijk eens naar deze pittige trainingen.

Boksen moet de eerste zijn op je radar (en niet alleen vanwege Conor McGregor en dat pak). Volgens onderzoek van supplementmerk Forza, boksen bovenaan de lijst met trainingen die de meeste calorieën verbranden. Een uur in de ring kan maar liefst 800 calorieën verbranden.

Wat maakt boksen zo'n effectieve manier om te oefenen? Het is een workout die het hele lichaam recrutert, wat betekent dat het meerdere spiergroepen tegelijk aangrijpt. Het omvat ook herhaalde uitbarstingen van intense activiteit, waardoor het effectief een extreme vorm van intervaltraining wordt.

Squash klokte als tweede op 748 calorieën per uur en sloeg andere racketsporten omdat de rally's langer duren en er minder pauzes zijn tussen de punten. Spelers spenderen een hoog percentage van hun tijd aan sprinten, slaan, uitwijken en draaien, wat de spierkracht versterkt, het uithoudingsvermogen verhoogt en de flexibiliteit vergroot.

Drijf als een vlinder, prik als een heel geschikte bij

De top 10 trainingen die de meeste calorieën verbranden zijn:

  1. Boksen (800 uur / uur)
  2. Squash (748 / uur)
  3. Roeien op een meer of rivier (740 / uur)
  4. Weg loopt snel of gemiddeld (700 uur)
  5. Zwemmen - borstcrawl of vlinder (680 / uur)
  6. Rugby (614 / uur)
  7. Voetbal (612 / uur)
  8. Wielrennen op de weg in een snel tempo (604 / uur)
  9. Gym oefening - gewichten of cardio (590 / uur)
  10. Loopt op een loopband (580 / uur)

Er zijn ook enkele, laten we zeggen, creatieve activiteiten die je misschien nooit overwogen hebt om op te nemen in je fitnessregime. Pianospelen verbrandt 100 calorieën per uur en birdwatching (of vermoedelijk de handeling van stil blijven staan) verbrandt 101 calorieën per uur. Ondertussen zal seks 200 calorieën per uur verbranden.

Tijdens seks verbrandt u evenveel calorieën als 8 kilometer hardlopen. Wie loopt er in 30 seconden 8 kilometer hard?

- Bob Kostic (@causticbob) 10 juli 2018


Voor degenen onder ons die altijd te laat zijn: goed nieuws. Traplopen kan bijna 300 calorieën verbranden dan op een vlakke ondergrond ( Medicine and Science in Sports and Exercise ), wat neerkomt op 852 calorieën per uur.

Meer ontspannen activiteiten om te overwegen zijn in bad: 35 calorieën per uur en tv kijken tijdens het opstaan: 20 calorieën per uur. Helaas voor de meesten van ons zal het tv kijken terwijl je op de bank zit een totaal van 0 calorieën per uur verliezen.

Als je op zoek bent om zo efficiënt mogelijk te schuren en versnipperen, bekijk dan de coolste boksscholen in Melbourne en Sydney.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel