Deze korte kapsels en kapsels voor mannen zullen u het seizoen doorkruisen

Anonim

Ziek van het googlen van korte haarstijlen voor mannen en niets verzinnen, maar een serieuze update nodig hebben?

Je hebt een lange weg afgelegd sinds je jaar-10-mohawk is gestructureerd met PVC-lijm. Of misschien had je een beetje tijdelijke haarverf nodig, misschien een Greenday-fase van rode en zwarte strepen? Er waren zelfs de modieuze mul en zijranden van het emo-tijdperk.

Als je je kapsel nog niet hebt bijgewerkt in 2018, ben je niet te laat - er is nog steeds tijd om een ​​nieuw kapsel te krijgen. De laatste tijd hebben de dosissen van mannen nieuwe hoogten bereikt (soms letterlijk). Goed verzorgde mannen experimenteren meer met snitten, stijlen en producten dan ooit tevoren, en het kort vinden van de korte haarstijlen van mannen en foto's kan een tijdrovende aangelegenheid zijn.

Als je kapsel vastzit in een sleur, bekijk dan eens onze galerij met korte herenkapsels en haarsnitten van beroemdheden (korte haarkoningen - oude school Brad Pitt, Jon Hamm, Adam Levine) en industrieleiders zoals American Crew en Kevin Murphy. Vertrouw ons, er is meer aan korte haarstijlen voor mannen dan je op het eerste gezicht lijkt. (Opmerking: we zullen dit artikel regelmatig bijwerken, dus kijk elke maand opnieuw naar nieuwe stijlen.)

Korte haarstijl heren: Tips & Tricks

Anthony Nader - RAW-kapsalon Sydney

# 1 Textuurtextuur en meer textuur is het geheim om ervoor te zorgen dat je korte precisiehaar er langer fantastisch uitziet en in vorm blijft. Vraag je haarstylist om meer textuur in je volgende kapsel te knippen, dan kun je meer invloed krijgen en nog meer coole haarvormen creëren.

# 2 Voor de dagen dat je die woelige slordige blik wilt hebben, moet je een kuip met een gietpasta pakken en zul je er campagne-waardig uitzien.

# 3 Voor de dagen dat je op de rustigere route wilt gaan, pak je een fles Kiel's Silk Groom.

Phoenix Thomson - American Crew All Star

# 1 Het kort houden van je haar kan vaak minder dan spannend worden als je een beetje moeite hebt om mee te werken. Mijn advies voor dit seizoen is om een ​​blik veelzijdig te houden, met extra lengte er bovenop.

# 2 Het kunnen veranderen van je korte blik in een meer verzorgde en dikkere vorm kan net zo eenvoudig zijn als het gebruiken van een product met een hoge glans en vormgeving met een kam om een ​​gladdere afwerking te creëren. Probeer American Crew Firm Hold Gel in het haar te drogen om steun te geven en maak het af met een kleine hoeveelheid American Crew Pomade die over het oppervlak is geveegd om het haar op zijn plaats te houden en een hoog glansresultaat te creëren.

# 3 Kort haar betekent meer bezoeken aan de salon om de haarlijn in vorm te houden en eventuele ongewenste nekharen op een afstand. Door je afspraken in een vier wekelijkse routine te houden, zal je look altijd vers zijn.

1/45

2/45

3/45

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière