Dit zijn de eenvoudigste manieren om tekenen van ouder worden te voorkomen

Anonim

Tenzij je van plan bent om de fontein van de jeugd snel te ontdekken, is de kans groot dat je de tekenen van veroudering begint te vertonen.

Vroeg of laat bezwijken onze lichamen allemaal voor de verwoestingen van 'Father Time' en de 'Dad Bod'. Maar alleen omdat je ouder wordt, wil dat nog niet zeggen dat je het moet laten zien.

Er zijn een aantal eenvoudige maatregelen die u nu kunt nemen om er jonger uit te zien en tegelijkertijd het verouderingsproces van uw huid te vertragen. Veel van deze maatregelen passen in uw normale huidverzorgingsroutine terwijl andere u geen cent kosten.

Dus we zeggen naar de hel met ouder worden op een elegante manier. Gebruik deze eenvoudige tips om een ​​heldere, jeugdige uitstraling tot ver in de jaren te verzekeren.

Hit Pause On The Beard

We zijn voorstanders van een goede baard hier, maar het moet gezegd worden dat als je op zoek bent naar een jongere uitstraling, het waarschijnlijk een goed idee is om het scheermes regelmatig uit te schakelen. Onderzoekers van het toonaangevende haartransplantatiecentrum van Groot-Brittannië, Crown Clinic, geloven dat een baardgroei mannen tot tien jaar ouder kan laten lijken. Meer specifiek toonde de studie aan dat zelfs een lichte stoppels drie jaar kunnen toevoegen aan je waargenomen leeftijd terwijl een snor tot vijf jaar kan duren.

Dus de vraag die je jezelf moet stellen, is of je er uit wilt zien als een stoere heer of een onsterfelijke Keanu Reeves? Antwoord: Waarom niet allebei. Wissel het uiterlijk af om mensen te laten gissen. En als dat nog steeds niet genoeg reden is om de baard onder controle te houden, moet u waarschijnlijk rekening houden met de gezichtsbeharingstijlen die vrouwen absoluut haten.

Moisturise, You Magnificent Bastard

Het is bewezen dat degenen die last hebben van een droge huid meer vatbaar zijn voor rimpels en tekenen van veroudering, terwijl die met een vette huid minder rimpels hebben en minder gevoelig zijn. Nu vertellen we je niet om uit te gaan en jezelf te wassen in Vaseline (tenzij je van die dingen houdt); het belangrijkste punt om hier weg te halen, is om je huid regelmatig regelmatig te hydrateren.

Een goed vochtinbrengende crème met anti-aging eigenschappen zorgt ervoor dat uw huid continu gehydrateerd blijft, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd, terwijl de vitaliteit wordt teruggebracht tot een saaie en levenloze huid. Kiehl's Facial Fuel Heavy Lifting Moisturizer zal het harde werk doen om de tekenen van veroudering te bestrijden.

De huid wordt gehydrateerd en verhoogt tegelijkertijd de elasticiteit en stevigheid van de huid met ingrediënten zoals cafeïne, lijnzaadextract en vitamine C. De toevoeging van salicylzuur helpt onvolkomenheden te verzachten en de huid strakker te maken.

Scrub die jaren weg

Een opeenhoping van dode huidcellen na verloop van tijd geeft de huid een saaie, levenloze uitstraling. Naarmate je ouder wordt, vermenigvuldigen dode huidcellen zich en werpen ze niet op natuurlijke wijze of zo snel als ze ooit deden. Het is belangrijk om deze dode huidcellen handmatig weg te schrobben om nieuwe, jongere cellen de oppervlakte te laten bereiken en een helderder en jeugdiger uiterlijk te bieden.

Bij het kopen van een gezicht scrub of zelfs een gezicht wassen voor anti-aging doeleinden, op zoek naar het ingrediënt hydroxyzuur - dit ingrediënt verzacht fijne lijntjes en helpt bij het afstoten van dode huid. Geef Lab-serie een verkwikkende gezichtsscrub om de opbouw van dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de poriën te ontstoppen.

Deze scrub bevat menthol dat, wanneer het op de huid wordt aangebracht, de bloedstroom stimuleert, het uiterlijk verbetert en het natuurlijke verliesproces van de huid versnelt.

Focus rond de ogen

Voor het doel van anti-aging zijn de ogen geen venster naar de ziel - ze zijn een flagrante indicatie om ouder te worden en er ouder uit te zien. Gezien de delicate aard van de huid rond de ogen, zijn ze altijd de eersten die tekenen van veroudering vertonen.

Crow's voeten, rimpels, donkere vlekken en zakken onder de ogen zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat je er ouder uitziet. Shiseido Men Deep Wrinkle Corrector helpt oudere bejaarden.

Dit product bevat het wondermiddel voor anti-veroudering van Retinol en is ontworpen voor het hele gezicht, maar is vooral effectief op de ogen. Het zorgt voor een steviger, jeugdiger resultaat terwijl rimpels en fijne lijntjes perfect zijn voor kraaienpootjes.

$config[ads_text5] not found

Druk op de knop Snooze

Vasthoudend aan vermoeide ogen, kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om voldoende slaap te krijgen om de tekenen van veroudering te helpen bestrijden. Voor het doel van anti-aging is de term 'schoonheidsnacht' maar al te reëel en idealiter zou je 7-9 uur rust moeten krijgen om de vruchten te plukken.

Het lichaam en, nog belangrijker, je huid herstelt zichzelf terwijl je rust, dus zorg ervoor dat je het kussen hard raakt om een ​​jeugdige uitstraling te behouden.

Slip, Slop, klap

Overmatige blootstelling aan de zon draagt ​​in belangrijke mate bij aan vroegtijdige verouderingen, waardoor rimpels en ouderdomsvlekken ontstaan. Het toepassen van een zonnescherm hoort een vast onderdeel van uw dagelijkse routine te zijn om zonnebrand en mogelijke huidkanker te voorkomen, een SPF 30 of hoger helpt dergelijke nasties te voorkomen en voorkomt tegelijkertijd dat de huid uitdroogt en vroeg wordt verouderd.

Zonnescherm minstens een half uur aanbrengen voordat u naar buiten gaat en opnieuw aanbrengen indien nodig voor continue bescherming. Zorg ervoor dat u een goed passende zonnebril draagt ​​wanneer u niet thuis bent, want overmatig lonken veroorzaakt rimpels rondom de ogen.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière