Neem een ​​kijkje in Lebron James 'Epic New Mansion

Anonim

Afgelopen week tekende de ~ King ~ van basketbal, LeBron James, een vierjarig contract van $ 153 miljoen met de Los Angeles Lakers, waarmee hij zijn vertrek uit Cleveland Cavaliers en zijn woonplaats Ohio aangeeft.

James heeft niet bepaald vastgebonden geld voor contant geld, liet een casual $ 23 miljoen vallen op een episch herenhuis in de exclusieve Brentwood-buurt in Los Angeles, en voegde een ander huis toe aan zijn onroerendgoedportfolio, waaronder een ander LA-herenhuis en zijn thuis in Akron (Ohio).

Dus nu kun je elke diepgewortelde herenhuis / Lebron-nieuwsgierigheid die je misschien hebt, verzadigen door te drinken in de meest moderne esthetiek van dit herenhuis met 8 slaapkamers en 11 badkamers, "compleet met marmeren werkbladen en muren, natuurlijke Frans eiken vloeren afkomstig uit Spanje, en een neutraal kleurenpalet van al het wit, "( My Domaine ).

LA heeft nu een God en een Koning!
Zlatan verwelkomt @KingJames pic.twitter.com/4gYooOpURD

- Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) 2 juli 2018

"Gebouwd in 2017, het pand herbergt een gated oprit, een aangepaste keuken chef-kok, showroom-niveau walk-in closets, een eigen terras in de slaapkamer, een dakterras, een theaterzaal, een wijnkelder, een sigarenlounge, een onyx bar, een binnen / buiten fitnessruimte, een spa (compleet met stoombad, sauna, douche en massageruimte), een extra groot zwembad en spa, een buitenkeuken, gastenverblijven en een garage. ( My Domaine ). "

1/13

2/13

3/13

Interessante Artikelen

Gucci's nieuwste herenkledingcollectie zal uw begrip van vakantiekleding opnieuw definiëren

Beste geklede mannen van de week Feat. Zac Efron, Chris Evans en Chace Crawford

Russell Westbrook breekt opnieuw Black Tie Rules en we love it

Scandinavian Designer Home For The Modern Bachelor