Sylvester Stallone heeft net een goed cadeau gedaan voor een Richard Mille-horloge van $ 983.000

Anonim

Het lijkt erop dat je Kris Kringle grote schoenen heeft om te vullen. zoals, miljoen dollar schoenen. Sylvester Stallone heeft net een van de nieuwste creaties van Richard Mille gekregen in de vorm van een horloge van US $ 983.000.

Gelabeld als de RM 25-01 Tourbillon Adventure, het waanzinnig dure uurwerk is een uitgave in beperkte oplage met slechts 20 exemplaren die wereldwijd beschikbaar worden gemaakt. De Zwitserse luxe horlogemaker creëerde de RM 25-01 als een eerbetoon aan Stallone's blijvende carrière als Hollywood-go-to stoere vent.

Hier met de meester, Richard MILLE, Dit is de eerste keer dat dit horloge in de wereld is gezien door de briljante horlogemaker Richard Mille, is een BEEST! De officiële naam is RM 25-01. Ik ben ongelooflijk vereerd en ontvang dit geweldige geschenk

.

.Het is de ultieme ontdekkingsreiziger die meer dan vier jaar nodig heeft gehad om te maken en ze zullen slechts 20 in de hele wereld zijn! Verbazingwekkende technologie. @richardmilleamericas

Een bericht gedeeld doorSly Stallone (@officialslystallone) op 7 augustus 2018 om 13.13 uur PDT

Om voor de hand liggende redenen is het horloge totaal onbeschaamd over het brutale ontwerp dat met succes de persona's op het scherm van Stallone combineert met een vleugje Rambo Camo naast zijn persoonlijke bezigheden voorbij Hollywood.

Op technisch vlak heeft het horloge een lichtgewicht tourbillon-beweging met titaniumcomponenten voor nauwkeurige tijdregistratie zonder dat dit ten koste gaat van de draagbaarheid. Er is ook een verwisselbare Carbon TPT-omlijsting waarmee Stallone het uiterlijk van het horloge naar wens kan veranderen, afhankelijk van zijn locatie.

Eén ringvariant is een bidirectionele overdag bezel met 24-uurs schaal en de tweede is voorzien van hoofd-kompaspunten, waarvan de laatste is uitgerust met een Grade 5 titanium deksel met een spiegelend binnenoppervlak voor een eenvoudigere leesbaarheid van het kompas.

Het beest van dichtbij !! @richardmilleamericas

Een bericht gedeeld doorSly Stallone (@officialslystallone) op 7 augustus 2018 om 13:32 PDT

Maar de echte kicker? Het horloge beschikt over vijf waterzuiveringscapsules verborgen in een Carbon TPT-compartiment voor noodgevallen. Elke capsule maakt een liter veilig drinkwater binnen een tijdsbestek van 30 minuten tot 2 uur, afhankelijk van de verontreinigende stoffen van de vloeistof.

Bij het stuk zit een rubberen band met verplichte camouflage.

Geen slecht ontdekkingshorloge dat vier jaar duurde om te creëren. Om die miljoen dollar te vinden die we misplaatst hebben.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel