The Suit Brands domineert het kleermakersspel van vandaag

Anonim

Als je de corporate buck bent, leef en adem je mannenpakken. En als je de kleermakerszand bent, is een suave suit waarschijnlijk een essentieel weekendpakket, uitgedost voor dinerdates of easy-drinks, wat je ook tegenkomt.

Hoewel een maatpak voor mannen de droom is, hebben we niet allemaal tijd of geld voor een dergelijke aangepaste behandeling. Dus, hoe navigeer je nu over de zee van kant-en-klare herenpakken, zonder te kapseizen op een goedkope poly-mix of zinkend schip voor een ultra-skinny fit?

Door het raadspel buiten de standaard (of online) te brengen, zijn hier de beste merken luxe herenkleding die je nu al weet. Nagelvaardigheden in dat hoofdkantoor, fijn diner-ensemble en partner's trouwoutfit zijn nu gemakkelijk geworden met deze suave jack en broek-besties.

1/29

Zenga

Ermenegildo Zegna is een voorbeeld van Italiaanse luxe. De kostuumkleuren van Zegna zijn over het algemeen klassiek en grotendeels neutraal gehouden, waardoor hun moderne pakken - in zachte Italiaanse wol - perfecte zakelijke kleding zijn. Controles, strepen en textuurspatten, maak uw keuze.

KOPEN

2/29

Dunhill

Masculiniteit ontmoet elegantie in Dunhill. Typisch Brits, het Dunhill-merk heeft zijn oorsprong als fabrikant van auto-accessoires voortgezet en bewees zichzelf een krachtpatser op het Londense herenmode-circuit, met kant-en-klare en op maat gemaakte pakken voor een uniek kledingstuk speciaal voor u gemaakt - en u alleen.

KOPEN

3/29

Acne

Verfijnd Zweeds, begon Acne als een denim jeansmerk voordat hij enkele van de beste moderne herenpakken in hedendaagse kleuren en vormen aan elkaar hechtte. Acne is eenvoudig en aantrekkelijk - net als de Zweden. Kom hier voor gewaagde pakken.

KOPEN

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière