Blijf een stuk beter met de coolste kapperszaken in Melbourne

Anonim

Kapperszaken zijn momenteel moeilijker dan contante acties en activewear, dus we hebben besloten onze favorieten in Melbourne te verzamelen. Als je een purist bent die graag een bezoek brengt aan Cousin Gino in Moorabbin; je haat deze lijst; maar als je in de buurt van de beschaving leeft, word je opgestookt. In willekeurige volgorde, hier zijn de 8 coolste kapperswinkels in de meest onmogelijke staat van Australië.


Captains of Industry

2 Somerset Pl, Melbourne VIC 3000

Een van de oudere vestigingen in Melbourne is Captains of Industry. Residentensnijder Sam Fordyce knipt al zes jaar lang kapsel bij Captains of Industry. Hier kun je een wasbeurt, scheerbeurt, buzz of een gemakkelijke opruiming krijgen. Gesteund door het motto "Klassieke herenverzorging gaat nooit uit de mode", laat nooit een gelegenheid voorbijgaan om de kapitein te bezoeken.

Kapseltypes: wassen en knippen - $ 65, Buzz - $ 45, Shave - $ 45, Tidy Up - $ 15.

Pickings & Parry

3/166 Gertrude St, Fitzroy VIC 3065

Als je merkt dat je in Gertrude St, Collingwood bent, kom dan langs bij een van de coolste kapperswinkels in Melbourne om de jongens bij Pickings & Parry te zien. Naast een aantal ambachtelijke kleding voor je werkkleding, kunnen de jongens je de volledige kapperservice aanbieden. De winkel zit vol met motorfietsen, vintage horloges en stuursnorren, dus het is echt een interessant bezoek. Oh en je kunt een (complementaire) whisky, bier of koffie pakken met je scheerbeurt. Vertel hen dat D'Marge je stuurde voor een gratis klap over de koteletten.

Kapseltypes: Standaard kapsel - $ 50, Razor / Skin Fade - $ 55, Buzz Cut / Clipper Only Cut - $ 25, Straight Razor Face / Head Shave - $ 50, Snor Trim $ 10, Baard Trim $ 25.


De bebaarde man

203 Chapel St. Prahran 3181, Melbourne

Deze plek is meer dan een kapperszaak: het is een echt, mangericht levensstijlaanbod. Luxe en vriendelijk, The Bearded Man is een ontspannen verblijf met geweldige deuntjes en een grotere koffieselectie dan je een latte kunt gooien. En de barbier vormt duidelijk de kern van het bedrijf. Gesteund door 14 jaar ervaring in Europa en Zuid-Amerika, hebben de mannen met baard hun favoriete technieken, producten en afwerkingen samengesteld om klanten topkwaliteit kapsels, baardtrimmen en natte scheerbeurten te bieden.

Kapseltypen: kapsel - $ 60, 00, natte scheerbeurt - $ 60, 00, baardagame (lang en kort haar) - $ 60, 00, baardversiering - $ 25, 00, baardversiering met scheermes - $ 40, 00, hoofdscheerbeurt - $ 35, 00.

Kings Domain

1/12 Collins St, Melbourne VIC 3000

Kings Domain is de go-to kapperwinkel ten zuiden van de Yarra. Sinds 2013 biedt de plaats zijn handelsmerk 'superieure bezuinigingen' aan en wordt vaak solide geboekt met mannen die knipbeurten, clips of keelpijn vastpakken. Kings Domain heeft ook een goed assortiment kammen, haarproducten en andere metroseksuele accessoires in voorraad. Gelegen op slechts een korte loopafstand van het station South Yarra en Chapel St., Kings Domain is een must.

Kapseltypen: Royal Treatment (vintage scheerbeurt en superieure snit) - $ 90, Kings Cut (op maat gesneden met de belangrijkste kapper) - $ 70, standaard kapsel - $ 50, scheren - $ 50, clip $ 50.

Oom Rocco's

1 Fennell St, Port Melbourne VIC 3207

Als je op de kades of op slingerende tweedehands 'goederen' in Port Melbourne werkt, dan is oom Rocco's de moeite van het bekijken waard. Gerund door Fab Sfameni is het een kleine maar goed uitziende ruimte, oom Rocco's is alleen op afspraak, dus val niet alleen binnen. Het is ook gesloten in het weekend, dus kijk op hun website voor beschikbaarheid.

Kapseltypen: standaard kapsel - $ 40, baard en ma-snit $ 35, gezichtsscheer $ 45, kapsel en baardversiering $ 65, kapsel en gezichtsmasker $ 85.

Code Black Barber Shop

157 Victoria Avenue, Albert Park Melbourne 3206

Code Black is trots op zijn klantenservice en dat is te merken. Van hun persoonlijke benadering, met je toegewijde kapper die je door je hele dienst neemt; naar hun geïntegreerd vacuümsysteem, zodat er geen haren in de nek ronddwalen; aan hun whisky en koffiebar met een rollende kalender van seizoensgebonden tippels - het is moeilijk om hier fout te gaan. Met snijtafels van Schotse eiken die een gemeenschappelijke sfeer bieden en de nalatenschap van de kapper terugbrengen als een sociaal centrum in de gemeenschap, raden we u aan om deze plaats te controleren.

Kapseltypes: haircuts - $ 60, Cut-Throat Razor Shaves - $ 55, Moustache Trims / Beard Trims - hangt ervan af.

Temple Town

285 Johnston St, Abbotsford VIC 3067

Volgende op onze kapper winkel hit (heet?) Lijst is de heer Tom Farmer van Temple Town. We weten dat een plaats een kanshebber is als ze Uppercut pommade op voorraad hebben, maar dat niet alleen: deze plek is prachtig rustiek (oude schoolstoelen en alles) met veel nieuwe apparatuur voor kapperszaken (en liefde) in de lucht. Je zult Temple Town vinden in Abbotsford.

Kapseltypes: baardtrim / Clipper Cut (25 minuten) - $ 25, vervaging (35 minuten) - $ 35, herenkorting (50 minuten) - $ 60, herenlengte (60 minuten) - $ 70.

Dronken kapper

119 Smith St, Fitzroy VIC 3065

Een late deelnemer aan onze beste kappers in Melbourne, Drunken Barber richt zich op een no-pointe ervaring voor de heer. Het is niet nodig om afspraken te maken bij Drunken Barber, je komt gewoon even binnen, gaat zitten en wacht op je verdomde draai. Als je dorst hebt, heb je een Boneyard Brew. Bezuinigingen beginnen bij ongeveer $ 30. Je vindt DB in Smith St Collingwood.

Kapseltypes: Informeer binnen.

Men + Co

1/377 Little Bourke St, Melbourne VIC 3000

Een enthousiast team van Master Barbers, zowel homegrown & international, wachten op u bij Men + Co.
Of je nu een 'on trend'-stijl nodig hebt, een klassieke gentleman's cut of een luxe scheermes-scheerbeurt Men + Co heeft je klaar voor een drankje in je hand en vervoert je naar een tijdloos, stijlvol tijdperk voorbij.

Kapselstijlen: Heren complete haarsnit - $ 55, Straight Razor Shave - $ 45, Deluxe Treatment - $ 95.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel