Special Forces Commandos Train zoals deze om waanzinnige kracht & uithoudingsvermogen te krijgen

Anonim

Special Forces Selection is het moeilijkste testplatform in het leger - een proces van twaalf maanden waarin 85 procent van de kandidaten faalt. Het is ontworpen om je te breken.

Er zijn slechts drie opties voor selectie: u stopt ermee, u raakt gewond of u overleeft. Het menselijk lichaam is gebouwd om te overleven en zal zich aanpassen om beter bestand te zijn tegen kou, hitte, stress, pijn en zo goed als alles wat je maar kunt bedenken.

Special Forces-training is ontworpen om je fysiek, mentaal en emotioneel te testen om je mentale kracht te vergroten. Persoonlijk, als het gaat om mentale kracht, geloof ik dat je het vermogen van je lichaam moet vergroten om pijn te weerstaan ​​en je comfortabel te voelen omdat je je ongemakkelijk voelt.

De juiste mindset

Een bericht gedeeld door ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) op 29 maart 2018 om 21:23 PDT


Mensen vragen me vaak: "Hoe word ik mentaal moeilijker, Scotty?", En het antwoord is vrij eenvoudig. Het geheim ligt niet in het lichaam, maar in de geest. Om succesvol te zijn in het leven, heb je het vermogen nodig om dingen uit te zetten wanneer het moeilijk gaat - iets wat de hedendaagse maatschappij ernstig mist.

Het fascinerende voor mij is dat in een wereld die bruist van softies, het ontwikkelen van mentale weerbaarheid je een enorm voordeel biedt. Door het vermogen op te bouwen om het uit te zetten terwijl iedereen om ons heen wijkt, zetten we ons in voor succes.

Veel mensen zullen je een excuus bieden om je lijden te beëindigen, maar je moet in plaats daarvan de mensen vinden die je een uitdaging bieden. Hier zijn mijn tips voor het verbeteren van je mentale weerbaarheid.

Stel duidelijke doelen in

Een bericht gedeeld door ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) op 8 maart 2018 om 15:26 uur PST

Wees specifiek met waar je naartoe gaat. In plaats van je te laten afleiden hoe groot de workout is en hoe pijnlijk het zal zijn, concentreer je je gewoon op één kleine overwinning per keer. Schakel het deel van je brein uit dat zegt dat je moet stoppen en soldaat bent.

Visualiseer uw succes

Een bericht gedeeld door ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) op 31 januari 2018 om 02:26 uur PST

Tijdens Special Forces-selectie hebben degenen die mentale visualisatie gebruiken een grotere kans om te passeren dan degenen die dat niet doen. Wanneer je mentale visualisatie herhaaldelijk gebruikt, leert het je en bedient je hersenen op een oervlak.

Probeer de volgende keer dat u in de sportschool stapt deze techniek tijdens uw training, visualiseer uw succes bij het voltooien van de training. Ik gebruik graag het gezegde "maak het nep totdat je het haalt". Als je het ziet en genoeg gelooft, zul je het bereiken.

Beheers je emotionele toestand

Een bericht gedeeld door ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) op 5 oktober 2017 om 1:37 PDT

Heb je vaak reflexmatige reacties op dingen? Dit wordt veroorzaakt door enorme krachtige stortplaatsen van cortisol en adrenaline, die in combinatie met stress of angst ervoor zorgen dat je irrationele beslissingen neemt.

Een manier om deze emotionele storingen op te lossen, is door ademtechnieken en positieve lichaamstaal te gebruiken. Tijdens Special Forces-selectie leren we onze emoties onder extreem stressvolle omgevingen met behulp van deze methoden te beheren.

De volgende keer dat u het gevoel heeft dat u de controle verliest, moet u vier keer diep ademhalen en aandacht besteden aan het omschakelen van uw lichaamstaal naar een positieve houding.

Als je tijdens stressperiodes op je hoogtepunt wilt presteren, dan moet je een manier hebben om je emotionele reacties te beheersen.

Als je eenmaal je verstand op punt hebt gesteld, is het tijd om het lichaam zodanig te trainen dat het overeenkomt. Dit vereist ook een herbedrading van je hersenen; we hebben zoveel ideeën opgebouwd over training en voeding dat alles ingewikkeld wordt en we proberen alle kennis die we ooit hebben geleerd te combineren tot een geheel.

Wat je moet beseffen is dat niet elk lichaam hetzelfde is als het andere, dus niet elk plan zal voor jou hetzelfde werken als voor iemand anders.

Om jezelf in te zetten voor succes en gemotiveerd te blijven, heb je een aangepast plan nodig dat specifiek is voor je trainingsdoelen en voedingsdoelen.

Gecontroleerde voeding

Een bericht gedeeld door ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) op 29 sep. 2017 om 21:40 PDT

Je dieet en wat je in je lichaam stopt, kan letterlijk een fitnessprogramma en je mindset maken of breken. Wat is moeilijker als het gaat om training of voeding? Voeding wint altijd voor de meeste mensen.

Voor mij draait het bij voeding allemaal om op prestaties gebaseerde resultaten en de esthetiek is een geweldig bi-product. Wanneer je je hersenen omzet naar eten voor prestaties, zul je aangenaam verrast zijn door de manier waarop het je lichaam vormt. U moet uw brandstof voor de kwaliteit van het lichaam voeden voor optimale energie en prestaties - de juiste brandstof voor de juiste motor.

Door grote hoeveelheden verwerkt, junkfood in uw systeem te stoppen, voelt u zich traag, sloom en traag. Dit zal op zijn beurt langzaam je fitness- en lichaamsdoelen laten ontsporen.

Correcte suppletie heeft ook een enorme impact op uw resultaten; dit geeft u snellere resultaten en enorm verbeterde prestaties. Als je geld, tijd en moeite in je training stopt, maar je voeding slecht is, verspil je je tijd.

Lichamelijke oefening

Een bericht gedeeld door ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) op 13 juni 2018 om 17:22 PDT

Succesvol trainen voor een Special Forces lichaam en geest vereist een zekere mate van betrokkenheid en discipline. Trainingsprincipes omvatten vaak weerstandstraining, werkcapaciteit (HIIT), gymnastiek / gymnastiek en uithoudingsvermogen.

Het is dan ook geen verrassing dat SF-soldaten zeer goed afgeronde atleten zijn, omdat het doel is om een ​​lichaam te bouwen dat presteert onder elke omgeving. Maar we willen allemaal ook de esthetische kant, toch?

De sleutel hiervoor is het functioneel houden van de training en het ontwikkelen van kracht, niet alleen voor massa en gespierdheid, maar ook voor tillen, vasthouden, duwen, trekken, gooien en deinzen. Dit zal ervoor zorgen dat uw lichaam de daadwerkelijke geschiktheid heeft om de esthetiek aan te passen.

Wanneer het hele lichaam sterk is en synergetisch werkt, ontwikkel je een stroom en kracht die niet gemakkelijk wordt verkregen door traditionele lichaamsdeelsplitsingen van één-spiergroep-per-dag type training.

Het is tijd om met je training buiten de doos te stappen en een serieuze functionele conditie te krijgen.

De Special Forces-test

Een bericht gedeeld door ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) op 12 aug. 2017 om 21:22 PDT

Hier is mijn Special Forces WOD die je kunt proberen:

Opwarmen

3 x rondes - 30 seconden bij elke oefening

 • Hoge knieën
 • Inch Worms
 • lunges
 • Burpees

Resistance Session

 • 3 sets - 5 x zware back squats - superset 25 m Sled-slepen
 • 3 sets - 5 x zware Deadball Ground naar overhead - superset tyre flips

Gymnastiek / Gymnastiek

 • 3 sets voor tijd;
 • 5 brede grip gecontroleerde pull-ups
 • 5 strikte tenen om te versperren
 • 5 Vinger de katten
 • 5 handstand push-ups

Werkcapaciteit (HIIT)

 • 9 minuten EMOM (elke minuut op de minuut)
 • 6 Deadball Slams
 • 6 Burpee Box Overs

Endurance / Stamina

 • 2km Pack (gewogen vest) maart voor tijd; 10-20kg

Scott Evennett is expert op het gebied van gezondheid, fitness en mindset die heeft gediend in het Australian Special Operations Command (SOCOMD) als een Australisch commando

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel