Simpele trucs voor het hele jaar door Rocking Beach-haar

Anonim

Er is iets zo bevrijdend aan strandhaar. De manier waarop het de neiging heeft om te zitten - moeiteloos, bedekt met zanderig zout voor die perfecte winderige blik.

Het is wanneer onze lokken het meest dik, drijvend zijn en (ondanks een beetje gruis) er op hun best uitzien. Maar het heeft niet veel zin om moordenaarshaar te hebben als je gewoon op het zand in je boardies ligt. U wilt dat strandhaar bij u blijft als zomerbladeren en de winter in blaast. Of wanneer de zondagse draperit naar de rand van de oceaan tot zonsondergang komt.

Dan is het plotseling maandagochtend en met één shampoo wordt je strandhaar weggespoeld; alleen om Mr Fluffy terug te laten kijken.

Dus, hier is een eenvoudige gids om het ongrijpbare strandhaar het hele jaar door te scoren - zonder een enkele korrel zand.

Krijg wat lengte

Allereerst is het moeilijk voor buzz-cut jongens of zakelijke types met een strakke rug-en-zijkanten om echt het strand haar look te werken. Het gaat om een ​​beetje lengte aan de bovenkant, maar het werkt beter voor mannen met halflang haar en minstens een centimeter groei aan de zijkanten, de rug en de kruin.

Krijg het een beetje vies

De sleutel om strandhaar te recreëren is om het eerst een beetje vies te maken. Ik heb het over je gemiddelde volgende dag na de gym haar voor de gym junkie of een paar dagen zweterige opbouw voor de man die niet optilt. Het klinkt misschien onhygiënisch, maar natuurlijke oliën zijn veel effectiever in het werken met de structuur van je natuurlijke haar en maken je strandhaar klaar.

Investeer in de juiste producten

Als je wat product toevoegt aan je zweetgeprepareerde sloten, creëer je die surfer-look. Meestal is een zoutwaterspray de beste (in tegenstelling tot een gel, die te veel glans en stijfheid aan het haar toevoegt). We houden van Bumble & Bumble Surf Spray, Kerastase Spray a Porter, KMS Hairplay, O & M Surf Bomb, Murdock London Sea Salt Spray, Redken Fashion Waves, Schwartzkopf OSiS en Kevin Murphy Hair Resort.

Ook voor jongens met dunner haar zal strandhaar enige verdikkende spray vereisen. Belangrijke producten zijn Toppik Fiber Hold Sprays, Schwartzkopft Fuller Hair, Andalou Thickening Spray, REF Thickening Spray, My Organics, REF 215 Thickening Spray en Ojon Volume Advance Thickening Spray.

Toepassing en definitieve aanrakingen

Het scoren van de look is een wandeling over het strand. Laat ons je er doorheen leiden.

  • Laat eerst je haar nat worden en dep het droog met een handdoek
  • Breng vervolgens de verdikkende spray rechtstreeks op uw haar aan zonder te drenken
  • Pak een föhn, blaas deze naar boven droog en richt het mondstuk naar het plafond
  • Laat het haar op en neer stuiteren met de lucht en werk met je vingers door de stukken
  • Eenmaal verdikt, gebruik je je handpalm om de zoutspray gelijkmatig over je haar te verspreiden, waarbij je je richt op stukken die te zacht aanvoelen (de uiteinden meestal)
  • Laat het een minuut of twee zitten en gebruik je hand om je haar rond te trekken en te stylen
  • Speel niet te veel rond; het doel is hier rommelig

De sleutel tot strandhaar investeert in die belangrijke haarproducten en dan natuurlijk in je haar. Een beetje moeite doen met de applicatie en föhnen vertaalt zich in donsachtig, dik haar dat eruitziet alsof je uit de golven van Summer Bay komt. Niemand zal ooit weten dat je dat niet hebt gedaan.

Verlaat nu het huis met je winderige, strandhaar - geen daggy boardshorts vereist.

1/19

2/19

3/19

Interessante Artikelen

Colin Firth, Ansel Elgort en Ryan Reynolds zijn de best geklede mannen van deze week

Nicole Trunfio voor traktaties! Magazine [NSFW]

Beste geklede mannen van de week Feat. Ben Stiller, Chris Pine en Joel Edgerton

Black Tie Dress Code - Evening Wear Like James Bond