Eenvoudige gewoonten waaruit blijkt dat je een goed verzorgde man bent en geen bloederige slobber

Anonim

Uiterlijke verzorging. Hoe moeilijk kan het zijn? Heel erg, gezien onze fixatie met de nieuwste kapseltrends en snelle trucs voor beter uitziend gezichtshaar. En dan is er mancaping - beneden. Oh Oh.

Wat de verzorgingstrekker ook is, simpel is zoveel beter dan alles wat overdreven is. Waarom hebben we een snelle lijst samengesteld van wat als een eenvoudige gewoonte wordt beschouwd om een ​​goed verzorgde man te worden: een vlekkeloze huid, mooi haar en witte tanden. Niemand is mooi geboren. Hier zijn 6 eenvoudige gewoonten van goed verzorgde mannen die elke man zou moeten gebruiken in zijn dagelijkse badkamerroutine.

Je hebt een kenmerkende geur

Uw parfum of geur zegt veel over de persoonlijke smaak, daarom hebben goed verzorgde mannen dit nadeel. Ga eerst naar een gerenommeerde geurverkoper - een verkoper die zowel grote namen, bestsellers als boetiekgeuren verkoopt. Breng aan en ruik, en laat de geur zacht op de kaart of de huid. Leer het kennen, neem het mee naar huis, leef er een tijdje mee - alleen dan kun je echt weten of je het leuk vindt of niet.

Als je niet tevreden bent met een kant-en-klaar merk (of inhoud met ruiken zoals iedereen), verzin je dan een heel eigen geur. Net als een maatpak, past het je persoonlijkheid en stijl als een handschoen. Kortom, neem de tijd om te proberen voordat je koopt. Er is meer aan geur dan het vormen van een loyaliteit met Team Citrus, Team Sugar of Team Spice.

Je penseel (en floss)

"Hoe heet is een slechte adem, " zei niemand ooit. Daarom is tandhygiëne - tot op de kleinste puntjes - absoluut noodzakelijk. Flossen doet ongeveer 40% van het werk dat nodig is om plakkerige bacteriën of tandplak van uw tanden te verwijderen, vooral tussen de tanden, waar het borstelen niet bereikt.

Plaque produceert zuur, dat gaatjes kan veroorzaken, het tandvlees kan irriteren en kan leiden tot tandvleesaandoeningen - een van de hoofdoorzaken van een slechte adem. Jij volgt? Zelfs mondspoeling of af en toe geen mint vervangt de wreedheid van een goede floss. Bang voor de rode dingen? Bloeden betekent dat het tandvlees ontstoken is omdat tandplak is opgebouwd en moet worden weggenomen. Bruto. Maar laat je niet afschrikken. Floss- ten minste eenmaal per dag, en het bloeden, plaque en slechte adem zal ophouden.

U kent uw haartype

Het is allemaal goed en wel om het coolste kapsel van het seizoen te willen. Maar goed verzorgde mannen kennen eerst hun haartype en beslissen vervolgens over een werkbare haarstijl op basis van wat de genetica hen heeft gegeven. Dit zijn de belangrijkste haarkenmerken waarmee u rekening moet houden:

  • Dichtheid: dik, medium of dun
  • Porositeit: het vermogen van het haar om vocht vast te houden (laag, gemiddeld of hoog)
  • Elasticiteit: het vermogen van het haar om uit te rekken en niet te breken (laag, gemiddeld of hoog)
  • Krullenpatroon: recht, golvend, gekruld of opgerold

Ontcijfer uw haartype met behulp van de bovenstaande checklist. Maar doe dat alleen als het haar au-naturel is : droog, schoon en ontdaan van elk haarproduct dat een echte beoordeling belemmert. Ga dan naar een kapper (met een foto als je dat wilt), om de look uit te leggen die je zoekt. Vervolgens moet je met goedkeuring van de prof doorgaan met je droomkapsel.

U kent uw huidtype

Net als haar kent de goed verzorgde man zijn gespecialiseerde huidtype. De belangrijkste huidtypes voor mannen zijn olieachtig, droog, gevoelig en normaal. Of u nu meer vocht moet inbrengen in de huid of oliën wilt uitroeien door verstopte poriën, de natuurlijke toestand van uw huid (oorzaak door genetica en voeding, echt) zal van invloed zijn op welke huidverzorgingsproducten u nodig heeft, en hoe intens uw regime.

Dan is er de fysieke omgeving waarin je woont / werkt. Werk je op kantoor? Overweeg de invloed van airconditioning op het uitdrogen van je huid. En als u buiten werkt, spelen zon en wind beiden een rol bij het drogen en zelfs verbranden van uw huid. Essentiële huidverzorgingsproducten zijn onder andere een niet-vettige moisturizer (met toegevoegde UV-bescherming is een plus), een gezichtsreiniger en een exfoliator (om pre-shave te gebruiken).

Je boekt altijd van tevoren

Van de kapper die snijdt tot de nagelstyliste die de nagelriem terugtrekt, een goed verzorgde man is in lijn met zijn uitbestede verzorgingsroutine (na wat onderzoek naar de beste kapperswinkels natuurlijk). Wat nog belangrijker is, is dat hij zijn haar, baard, harsen en 'welke' afspraken dan ook vooraf heeft geboekt.

$config[ads_text5] not found

Het is dus nooit een reden om er slordig uit te zien, gewoon omdat hij geen sessie kon krijgen met zijn go-to-person. Bezoek deze mensen elke 4-6 weken en laat deze mensen in geval van nood snelkiezen.

Je hebt de ballen om hulp en advies te vragen

Dit leidt tot de belangrijkste eenvoudige gewoonte van goed verzorgde mannen - ze zoeken hulp of advies van anderen. Als u niet zeker weet wat uw huidtype is, raadpleeg dan een huid- / schoonheidsspecialist of een huisarts, vooral met betrekking tot ernstige olieachtige / droge huid (het probleem kan veel dieper zijn dan het gebruik van een bepaalde gezichtscrème).

Kan je haartype niet worden ontcijferd? Chat de volgende keer met de kapper en vraag welk type jij bent. We garanderen dat ze onder de indruk zullen zijn van je, zelfs als je het vraagt. En dan, als professionals, kunnen ze passende haarproducten voorstellen om je haar te tillen.

Tot slot, zoek een vrouwtje in je leven (de vriendin, vrouw of zus) en chat een paar trimslagen. Meer nog dan mannen, zijn vrouwen hun hele leven overspoeld met schoonheidsregimes en verzorgingsproducten (met name huid en haar), en hebben ze pareltjes bij elkaar bewaard die wachten om ontdekt te worden.

Hoewel mannelijke en vrouwelijke lichamen niet precies hetzelfde zijn, is er zeker een cross-over in hoe de twee geslachten (die beide menselijk zijn) reageren op 'levensomgevingen' (het fysieke weer, dieet / lichaamsbeweging en de stress van werk / relaties). Dit alles eist zijn tol van huid-, haar- en mondhygiëne.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière