Silicon Valley Company zal u helpen om af te vallen. Als je ze eerst een naakte selfie stuurt

Anonim

Diep van binnen hebben we allemaal body dysmorphia. Sommigen van ons zijn overkritisch en zelfbewust, terwijl anderen schaamteloos wijzen op hun nauwelijks bestaande zes pack elk excuus dat ze krijgen. Gelukkig zijn deze rose (of modder) getinte glazen voor de meesten van ons geen al te groot probleem, maar voor mensen die hun lichamen in 3D willen leren kennen, 4 miljoen punten aan gegevensdetail, wil Naked Labs Inc graag een oplossing voorstellen.

Naked Labs is een Silicon Valley-startup voor $ 1, 395 full-body smart-mirrors die zijn ontworpen om u "eerlijke feedback" te geven over hoe fit u werkelijk bent.

Naked, hun onlangs gelanceerde 3D body-scanning spiegel, gebruikt infrarood licht om je lichaam te beoordelen, en vertelt je je lichaamsvetpercentage en verhouding tussen vet en spiermassa. En als u het eenmaal aan uw smartphone koppelt en regelmatig gebruikt, helpt het u zelfs om uw voortgang in de loop van de tijd te volgen.

Maxim noemt het: "Een steun voor die vernederende, zij het motiverende, diagnostische waarde die ze je geven tijdens een comp persoonlijke training als je lid wordt van een nieuwe sportschool."

Hoewel dat de fitness-freaks van de Valley en de execs voor micro-dosering er ongetwijfeld voor zullen gebruiken, kan de spiegel ook een trendy, alledaagse tool zijn voor fitness-verlegen tech-liefhebbers.

Zoals Digital Trends opmerkt, is Naked meer dan een slimme spiegel - het is ook: "Een verbonden roterende weegschaal en een bijbehorende mobiele app. Hiermee kunnen gebruikers bijhouden hoe hun lichaam verandert in de loop van de tijd, " waardoor het een "potentieel spelveranderend apparaat wordt" "Voor casual joggers en olympische atleten.

"Eén pagina in de persmap valt op, handig getiteld:" Naakt nemen. " De makers van het apparaat leggen tenminste hun denken uit. 'Alleen voor uw ogen natuurlijk', luidt het. Deze gegevens gaan veel dieper dan de cijfers op de schaal. Naked helpt je te begrijpen hoe je lichaam verandert, zodat je gemotiveerd kunt blijven om je doelen te bereiken "( Digital Trends ).

"We kijken al heel lang uit naar deze dag", zei Nakhed CEO Farhad Farahbakhshian in een verklaring. "Tegenwoordig zoeken mensen naar evidence-based methoden om de gezondheid en fitheid te volgen die niet alleen op gewicht zijn gericht. We zijn verheugd om Naked in de huizen van mensen te krijgen om hen een beter inzicht te geven in wat er precies in hun lichaam gebeurt en hen te helpen hun doelen te bereiken. "

Zolang er geen lekken a la iCloud zijn, lijkt het een geweldig product voor kastmasochisten met een grootse brandende gat in hun zak.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel