Bespaar tijd en geld met deze kapsels voor mannen met weinig onderhoud

Anonim

De onderhoudsvriendelijke man kan zich niet op zijn plaats voelen rond stijladvies en trimgidsen. Het enige wat hij wil, is dingen simpel houden, terwijl modegoeroes en haarstylisten hem bombarderen met constante oproepen om meer te dragen, meer te doen, meer te zijn.

Niet hier bij D'Marge. We waarderen de dandy's net zo goed als de nuchtere kerels. Misschien heb je de vaardigheden niet. Misschien heb je geen tijd. Misschien ben je gewoon te lui om te coifferen. Wat je reden ook is om moeiteloos haar te verkiezen, we hebben vijf stijlen verzameld waarmee je er goed uit kunt zien met weinig werk.

Geschoren tot in perfectie

Laten we deze nu meteen uit de weg halen. Geen haarstijl is minder onderhoudsintensief dan helemaal geen haar. Als je hoofdhuid van nature soepel is, is dit een goed idee. Als je niet gezegend bent met kaalheid, is het nog steeds een van de makkelijkste looks die je kunt bereiken. De enige vereiste om deze anti-stijl af te doen is een mooi gevormde kop.

Passend gezogen

Een buzzcut is mannelijk en vereist minimale inspanning. Rock het zonder product of stijl met een beetje pasta voor een meer verzorgde look. Uw gloednieuwe buzz kan worden aangevuld met een korte, netjes bijgeknipte baard die de noodzaak van dagelijks scheren overbodig maakt en uw lage onderhoudskracht verdubbelt.

Slick It Back

Noem het een militaire throwback of een Macklemore-copycat. Hoe dan ook, de ondersnijding of traditionele snit is een gemakkelijke optie voor zelfs de meest onbekwame man. Houd het haar kort aan de achterkant en zijkanten, en lang aan de bovenkant, zonder tussenvoegsel. Laat de top onaangeroerd, trek hem terug en voeg een beetje pomade toe voor het gladde effect. Het duurt 2 minuten en jij bent onze deur.

Shaggy Like Sunday Morning

Als je een tiener boybander bent met een oogje op Taylor Swift of een surfy kerel die houdt van het zoutwater effect, dan is dit jouw look. Laat het haar lang en los groeien. Laat het in lagen snijden met een enigszins ongekamd bedhoofdgevoel. Breng het product eenvoudig aan op vochtig haar en schud het. Blijf de hele dag trillen. Het maakt de fans zwijmelen.

Live Long (& Tie It Back)

Als het werkt voor Jared Leto en Willy Cartier, hoe slecht kan het zijn? Geen goed levensmotto, maar een goede benadering van het haar voor meer avontuurlijke mannen. Leto gooide voorzichtigheid en tondeuses tegen de wind in, waardoor zijn weelderige lokken uitgroeide tot indrukwekkende Jezusniveaus. We kunnen niet allemaal rocksterren zijn, maar je kunt er tenminste als één lijken.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel