Ryan Reynolds 'Battle With Anxiety bewijst dat de perceptie van de geestelijke gezondheid van mannen verandert

Anonim

"Hey hoe gaat het?"

"Ja goed, hoe gaat het met je?"

"Ja, niet slecht, niet slecht."

Op welk moment begint de nobele kunst om je vrienden niet mee te nemen als je een slechte dag hebt gehad met gevolgen voor je geestelijke gezondheid? Is het nog steeds taboe voor jongens om over hun ~ gevoelens ~ te praten? Geen van beide vragen heeft een eenduidig ​​antwoord. Als Ryan Reynolds 'laatste interview met de New York Times echter iets te lang duurt, veranderen de tijden.

In het tell-all-interview onthulde de ster van Deadpool: "Ik heb angst, ik heb altijd angst gehad. Maar in het luchthartige" ik ben bezorgd over dit soort dingen, en ik ben tot in het diepste van de donkerder einde van het spectrum, wat niet leuk is "( NYT ).

"Hij wordt geplaagd door angst en misselijkheid voor elke verschijning van de talkshow en is er behoorlijk van overtuigd dat hij misschien zal sterven."

Hoewel hij zijn vader erkent door hem te leren: "Waakzaam, luister aandachtig en naar tragedie voor het absurde, " vertelde Reynolds aan The Times dat zijn angst op zeer jonge leeftijd begon, toen hij een "skin-covered micro-manager" werd die de huis en het gras maaien, in een poging om "alles wat zijn vader kan bevrijden" te repareren.

Afgezien van humor (zie: zijn twitterfeed), vertelde Reynolds tegen de NYT dat hij de Headspace-app gebruikt en herinnert hij zichzelf eraan dat zodra hij op het podium wandelt, het gevoel zal verdwijnen; "Als het gordijn opengaat, draai ik deze boksbeugel aan, en hij neemt het over en gaat weer weg zodra ik van de set loop."

Het maakt niet uit welk kinderboek ik in een vliegtuig naar mijn schreeuwende baby lees, de moraal van het verhaal is altijd iets over een vasectomie.

- Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 7 augustus 2016

Om de betekenis van Reynolds openbaarheid te bespreken, kwamen we Luc Wiesman tegen, oprichter van D'Marge, die zei dat dit een kantelmoment zou kunnen zijn voor de mentale gezondheid van mannen:

"Mannelijke beroemdheden die openlijk praten over angst en depressie is een enorme stap richting mannen die het probleem positiever en beheersbaarder bekijken. Het beïnvloedt zoveel mannen, maar toch weigeren zoveel mensen erover te praten. Volle eer aan Ryan voor het over zich heen krijgen en erover praten. "

De reactie van mannen op Reddit, een plaats die beter bekend staat om het gemene trollen dan emotionele epifanieën, suggereert ook dat jongens angst en depressie beginnen te zien in een nieuw licht. Het is een tijdje geleden gekomen, natuurlijk, maar deze reacties op Reynolds 'interview benadrukken hoe ver we zijn gekomen sinds het praten over iets anders dan sport je een ongemakkelijke stilte opleverde.

  • Angst is geen grapje. Soms is het een week of twee met prikkelbare darmen en slechte shits, en soms is het een brok in je keel. Soms is het verontrustend over een hobbel op je been en soms is het duizelig zonder enige reden.
  • Angst kan zich fysiek manifesteren en behoorlijk slopend zijn. Ik denk dat dat iets is dat mensen die het niet begrijpen, niet begrijpen. Het is niet alleen nerveus zijn. Het zijn fysieke symptomen van een emotionele paniek waarvan je niet eens weet dat je het ervaart.
  • Op een dag ben ik van het werk weggegaan vanwege scherpe pijn in mijn borst. Ik dacht dat het een hartaanval was (dat was het niet). Bijna had een echte hartaanval toen de rekening kwam.
  • Het is net een kwaadaardig alter ego. Het weet precies waar je op dat moment bang voor bent en dat is precies waar het je raakt.
  • Ik woon nu zo'n 9 jaar bij GAD (en ik 24) en heb pas 9 maanden geleden de kracht verzameld om naar een psychiater te gaan omdat het zich ook in depressie manifesteerde. Verdomd hard.

En het waren niet alleen bekentenissen. Lezers waren ook aanwezig om motivatie en ondersteuning te bieden.

  • Gefeliciteerd met het vinden van je weg naar een psychiater. Die stap is moeilijk om te maken, maar als het eenmaal klaar is, ben je op weg naar wat goede kont-shit.
  • Ik ben blij dat je de gevoelens hebt uitgedrukt die ik voel.
  • Soms lees je iets en het is als "wauw dat die persoon het krijgt" helpt me me beter te voelen, wetende dat ik niet alleen ben!
  • Ik heb hetzelfde. Oefening helpt me veel. Vooral hardlopen. Ik heb een paar slechte dagen gehad en het is rotzooi. Ik moet altijd iets doen.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel