Ryan Reynolds laat je zien hoe je een witte broek draagt ​​zonder het publiek te beledigen

Anonim

Meestal beledigt hij mensen in een rood spandexpak, maar deze keer is het Ryan Reynolds gelukt het tegenovergestelde te doen in de gedaante van een burger, dankzij de moordende zomerlook.

De 41-jarige Deadpool- acteur stapte uit op het recente Comic-Con International-evenement in getailleerde off-white chino's (kleur, niet van het merk), klassieke witte sneakers en een shirt met blauwe knopen over een dunne ronde hals. Er is ook een Piaget Altiplano uurwerk voor een goede dosis erin gegooid. We noemen dit schoolboek voor het warmere seizoen, maar wat nog belangrijker is, is dat het een beproefde manier is voor mannen om een ​​witte broek te dragen (dit zijn tonen als cement en beige) zonder irrecties van horror te trekken dankzij onjuiste "contouren".

Dus neem een ​​stijlvol blad uit de nieuwste look van Mr. Reynolds en doe goed voor deze wereld - draag een witte broek maar doe het met evenwicht, klasse en een beetje terughoudendheid.

En als je nog steeds hulp nodig hebt, bekijk dan onze uitgebreide gids over hoe je een witte broek kunt wiegen terwijl je er cool uitziet.

1/3

2/3

3/3

Interessante Artikelen

Matthew McConaughey bewijst waarom iedereen een goede kleermaker nodig heeft (zelfs beroemdheden)

Robert Pattinson heeft de verkeerde jas in New York gevonden

Chris Hemsworth laat ons zien hoe te doen Monochroom Casual Cool In Sydney

10 Tuimelaars Ontworpen voor Whiskey Drinking Glory