Qantas heeft een manier gevonden om de Azië-ervaring van premium reizigers te verbeteren

Anonim

Champagne. Meditatie-apps. Een badkamer waar je in kunt ronddraaien. Als je de fijnere dingen in het leven op prijs stelt - en een voorliefde hebt voor de beroemdste skyline ter wereld - hebben we goed nieuws: Qantas heeft Hong Kong zojuist aangekondigd als de volgende bestemming voor zijn gewilde Boeing 787- 9 Dreamliner.

"Vanaf december 2018 zullen klanten die op geselecteerde Qantas-vluchten naar Hong Kong reizen, de volgende generatie cabines van Economy, Premium Economy en Business class van de Dreamliner ervaren", aldus het bedrijf in een persbericht.

  • Brisbane naar Hong Kong is vanaf 19 december 2018 beschikbaar
  • Melbourne naar Hong Kong begint tussen 13 december 2018 en 29 maart 2019
  • Sydney naar Hong Kong begint op 30 maart 2019

De wijzigingen worden getimed met de komst van de achtste Dreamliner van Qantas en worden toegevoegd aan het A330- en A380-vliegtuig van de nationale luchtvaartmaatschappij die ook naar Hong Kong gaan.

Hong Kong voegt zich bij Los Angeles, New York, Londen en San Francisco als internationale bestemmingen die worden bediend door Dreamliner, de luchtvaartmaatschappij van de Australische vlaggenschipmaatschappij: "Aangezien het efficiëntere vliegtuig geleidelijk de 747 op belangrijke routes vervangt" ( Qantas ).

Volgende stop: Hong Kong voor de Qantas 787/9 #Dreamliner. De levering van @ Qantas's 8e Dreamliner dit jaar, aangedreven door @GEAviation # GEnx-1B-straalmotoren, luidt een nieuwe ervaring in #travel in voor vluchten naar #Hong Kong van #Brisbane, #Sydney en #Melbourne //t.co/k8JPEO1BxJ

- GE Australia (@GEAustralia) 25 juli 2018


Qantas International CEO Alison Webster maakte bekend dat de luchtvaartmaatschappij de Dreamliner-ervaring met meer klanten over de hele wereld heeft willen delen.

"De introductie van de Dreamliner naar Hong Kong versterkt onze inzet voor Azië, waar we een sterke vraag zien van premium reizigers."

"De reactie van de klant op de Dreamliner was overweldigend positief. Feedback op de cabineomgeving, van de stoelen tot de anti-jetlag maatregelen, is fantastisch. Het is een vliegtuig waar mensen heel graag mee vliegen, "vervolgde ze, eraan toevoegend dat:

"De combinatie van onze 787, A330 en A380 vliegtuigen die in het hoogseizoen tussen Australië en Hong Kong opereren, zal klanten op elke vlucht een premium inflight-ervaring bieden."

Qantas 'Dreamliner biedt plaats aan 236 passagiers in drie hutten, met de nieuwste versie van de Business Suite van de luchtvaartmaatschappij, genaamd' mini First Class ', evenals een geavanceerde Premium Economy-stoel en een aanzienlijk verbeterde Economy-stoel met extra opbergvakken en meer beenruimte.

Qantas zei ook dat ze de upgrade naar het hoogseizoen van een van de twee dagelijkse Sydney-Hong Kong-vluchten van een 747 naar het A380-vliegtuig naar begin december zullen overbrengen, met vier hutten op de route inclusief First Class tot eind maart 2019 .

Interessante Artikelen

Elegante must-haves uit de nieuwste herencollectie van Barbati

Kylie Jenner viert haar 18e met Terry Richardson

De garderobe van Jaden Smith gaat nog steeds belachelijk rare plaatsen

Beste geklede mannen van de week die een prestatie was. Jason Derulo, Benedict Cumberbatch en Jensen Ackles