Panerai Luminor California 8 Days DLC draagt ​​de meest populaire functies van de horlogemaker

Anonim

Het is altijd spannend nieuws wanneer Panerai een uurwerk aankondigt en hun nieuwste deze trend voortzet voor de Italiaanse horlogemaker.

Zeg hallo tegen de Panerai Luminor California 8 Days DLC 44mm PAM00779, een horloge dat alle bepalende (en gewilde) kwaliteiten van Officine Panerai in zich bergt en het tot een mannelijk stuk propt dat op elke pols is uit te klappen.

PAM0079 is voorzien van de iconische 44mm Luminor-behuizing die is bewerkt uit DLC (Diamond Like Carbon) -coating titanium voor maximale robuustheid en krasbestendigheid zonder afbreuk te doen aan de lichtheid. Dit omvat ook het verplichte bruggreepapparaat. Het 'Californische' wijzerplaataspect is afgeleid van de militaire wortels van de horlogemaker, waardoor dingen super schoon blijven met slechts een functie van uren en minuten, gecombineerd met Arabisch-Romeinse cijfermarkeringen en thermisch blauwe wijzers. Andere coole afspraken zijn Panerai's interne Calibre P.5000 mechanische beweging die een krachtige 8-daagse gangreserve biedt.

REALTED: Panerai opent First Australia Boutique in Melbourne

De onbehandelde bruine lederen band polijst de zaken mooi af met contrasterende beige stiksels en een 'OP'-logo met hitte-stempels. Er zit ook een extra zwarte rubberen riem in de doos als je wereldse bezigheden ook een beetje duiken omvatten - een taak waar de Panerai voor staat met zijn 300 meter waterbestendigheid.

Het meest aansprekende nieuws is echter waarschijnlijk de prijs van het horloge, dat uitkomt op EUR 7.900 - een aanzienlijke afwaardering van een eerdere Panerai-release die veel vergelijkbare functies heeft, maar die voor een paar duizend euro meer verkoopt.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel