Het openen van je e-mails na uren dat je langzaam zou kunnen worden vermoord, vindt Study

Anonim

Schuldige niet-plezier, diepgewortelde gewoonte, dat-ding-je-moet-doen-om-te-houden-je-werk - wat je ook maar het gevoel van gevreesde verantwoordelijkheid noemt dat over je komt als je besluit om die steeds groter wordende stapel te openen correspondentie, het is waarschijnlijk nog erger voor u dan u dacht.

Natuurlijk: u weet heel goed dat het vervelend is, maar wat u waarschijnlijk niet wist, wat net ontdekt is door een team van wetenschappers in Virginia, is dat zelfs als u de perverse drang weerhoudt om uw werkmail om 15.00 uur te openen op een zaterdag, de gedachte dat je je geestelijke gezondheid zou moeten schaden - en het welzijn van je familie in gevaar brengen.

William Becker, de auteur van het onderzoek: "Ik mishandelde zachtjes: monitoring van elektronische communicatie en medewerkers en een belangrijk ander welzijn", heeft dit aangetoond door onderzoek te doen naar het effect van de verwachting dat je je werkmail buiten werktijd zult controleren op vrijwilligers en de angstniveaus van hun familie.

"De concurrerende eisen van werk en niet-levens zijn een dilemma voor werknemers. Dit veroorzaakt angstgevoelens en brengt het werk en persoonlijke leven in gevaar, " zei hij.

Wat hij vond was verrassend. Hoewel eerdere studies hebben bewezen dat extra uren werken een negatief effect hebben op het gezinsleven, toonde deze studie aan dat de verwachting dat werknemers "op afroep" zijn (met betrekking tot e-mail) hun geestelijke gezondheid en gezinsleven aanzienlijk beïnvloedde, zelfs als ze nooit echt gemaild tijdens "nonwork" -tijd.

Wanneer u die laatste zakelijke e-mail verzendt op een Friday.pic.twitter.com/ocrYliLGsu

- brobible.com (@BroBible) 10 augustus 2018


In tegenstelling tot werkgerelateerde eisen die personeelsvoorzieningen, fysiek en psychologisch, uitputten door tijd van huis te nemen (bijv. Zakenreizen), is "de verraderlijke impact van 'altijd op' de organisatiecultuur vaak niet bekend of vermomd als een voordeel, meer gemak, bijvoorbeeld, of hogere autonomie en controle over de grenzen van het werk-leven, "zei Becker.

"Ons onderzoek legt de realiteit bloot: 'flexibele werkgrenzen' veranderen vaak in 'werk zonder grenzen' en brengen de gezondheid en het welzijn van een medewerker en zijn familie in gevaar. '

Aangezien deze negatieve gezondheidseffecten (op de lange termijn) ook duur zijn voor werkgevers, adviseerde Becker bedrijven waar mogelijk de verwachtingen te verminderen om elektronische communicatie buiten het werk te volgen.

Zoals gemeld door Science Daily : "Als dat geen optie is, is de oplossing misschien om grenzen te stellen aan wanneer elektronische communicatie buiten kantooruren acceptabel is door e-mailvensters of -tabellen van buiten de uren in te stellen wanneer werknemers beschikbaar zijn om te reageren."

Een ander belangrijk punt, zei Becker, was dat de verwachtingen van de organisatie vooraf moesten worden gecommuniceerd.

"Als de aard van een baan e-mailbeschikbaarheid vereist, moeten dergelijke verwachtingen formeel worden vermeld als onderdeel van takenverantwoordelijkheden."

De studie suggereerde dat het vooraf kennen van deze verwachtingen de angst bij werknemers kan verminderen en het begrip van hun familieleden kan vergroten. Hij suggereerde ook dat mensen die met deze problemen worstelen, mindfulness- en meditatievaardigheden onderzoeken die je leren ontspannen en alleen focussen op wat je kunt controleren.

Dit studiegebied zal alleen maar belangrijker worden als: "Werknemers moeten vandaag de dag meer complexe grenzen tussen werk en gezin verkennen" ( Academy of Management ). In de tussentijd is hier een gemoedstoestand die we allemaal moeten nastreven.

Ik haat het hoe ik na een vakantie mijn e-mailwachtwoord voor mijn werk niet meer weet of waarom ik dit met mijn leven doe.

- Johnny Acronyc (@johnnyacronyc) 7 augustus 2018


GERELATEERD: Cool Home Office-ideeën die ervoor zorgen dat je van werk houdt

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel