OMEGA Rocks Denim voor de nieuwste release van de Railmaster

Anonim

Denim was ooit de ultieme werkkleding van een blauwe kraaggeneratie. Niet vandaag. Zwitserse luxe horlogemaker OMEGA heeft de klassieke stof genomen en herwerkt tot hun even klassieke uurwerk, de Railmaster.

Na eerst bedacht te zijn in 1957 voor spoorwegarbeiders vanwege de antimagnetische eigenschappen, was de Railmaster een geliefd stuk van zijn tijd. Vandaag is het herrezen in een 40 mm roestvrij stalen stuk met de kenmerkende kenmerken van denim op de riem en wijzerplaat. Moderne ontwerpafspraken met een unieke conische kroon, een geborstelde wijzerplaat in blauw denimpatroon, een rood 'Railmaster'-logo geïnspireerd op de stiksels op de jeans en de eerder genoemde denim-NAVO-riem met contrastwitte stiksels en bruine leren lusjes.

Een piek in het uurwerk onthult OMEGA's bewezen Co-axiale hoofdchronometer Calibre 8806, een magnetisch afgeschermde beweging die 15 keer beter bestand is tegen magnetische interferentie dan het origineel. Uiteraard is het gecertificeerd volgens de hoogste standaard door het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS).

Het horloge is gepolijst met een krasbestendige saffierkristalkoepel met antireflectiebehandelingen om het geschikt te maken voor dagelijks gebruik.

Er zijn nog geen officiële Australische prijzen verstrekt, maar de OMEGA denim Railmaster met de NATO-riem verkoopt voor US $ 4.900 terwijl de stalen armbandversie verkoopt voor US $ 5.000.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière