OMEGA heeft een fantastisch superheld horloge uitgebracht maar je kunt het niet hebben omdat het in 2 uur uitverkocht is

Anonim

Het verkrijgen van exclusieve uurwerken kan een wispelturig spel zijn. 'S nachts Zwitserse horlogemaker OMEGA bracht het tweede horloge uit van de razend populaire #SpeedyTuesday-campagne - een concept waarmee internetbewuste klanten van over de hele wereld een exclusief Speedmaster-stuk kunnen kopen dat alleen via het @OMEGA Instagram-kanaal beschikbaar is.

Het is slimme marketing, maar het wordt ook ondersteund door een verdomd goed uurwerk en als je bewijs nodig hebt, hoe klinken dan alle 2.012 stuks in minder dan twee uur uit?

Dat is sneller dan je nodig hebt om een ​​eenbenige IKEA kruk te bouwen. De verdiende boosdoener was de Speedmaster Limited Edition 42mm "Ultraman" van OMEGA, die de toewijzing in ongeveer 1 uur, 53 minuten en 17 seconden opgebruikte.

Het opvallende stuk polsbandje is een eerbetoon aan het titulaire Japanse superheldpersonage dat bekend staat als Ultraman en dat eind jaren zestig oppermachtig was op televisieschermen. Denk aan hem als de grondlegger van het Kaiju-genre met gigantische monsters, naast iconen als Godzilla.

Het horloge laat zich inspireren door dit kitscherige karakter en combineert het met authentieke ruimtereisgegevens die zijn ontleend aan de "Moonwatch" uit 1967 van OMEGA - ook wel bekend als het eerste horloge op de maan.

De overeenkomsten tussen de horloges omvatten dezelfde afmetingen en tint opvallend oranje. Dit kleurthema strekt zich ook uit tot een zwarte en oranje ring in geanodiseerd aluminium. Een 42 mm roestvrijstalen behuizing herbergt de OMEGA 1861 kaliber beweging die uren en minuten functies biedt naast drie chronograaf tellers. Het contrast is duidelijk dankzij een zwarte en oranje wijzerplaat met fijne markeringsdetails en oude lume-plots.

Een paasei om op te letten is de minuut-subdial om 3 uur met de eerste 3 minuten uitgekozen in oranje - een knipoog naar Ultraman die maar 3 minuten in de superhelden-modus kon blijven. Er is ook een verborgen silhouet van de held op het subdial van seconden om 9 uur, dat wordt onthuld met een speciaal hulpmiddel dat bij het horloge wordt geleverd. Deze tool is gemodelleerd uit de 'Beta Capsule' van Ultraman, die wordt geleverd met een UV-lamp om het motief te onthullen wanneer je op de wijzerplaat scheen.

De dingen mooi afsluiten is een 48-uurs gangreserve, 50 meter waterbestendigheid, NASA-gravure op de achterkant van de kast en een zwarte en oranje NAVO-riem naast een reserve zwarte leren riem. Wie het geluk heeft om er een te kopen, kan hem veilig bewaren in een koele, zeshoekige doos die een eerbetoon is aan de futuristische tafel die wordt gebruikt door het Monster Attack Team van Ultraman.

De OMEGA Speedy Tuesday 2 "Ultraman" wordt verkocht voor US $ 7.100 en we kunnen alleen beschrijven hoe we ons over het nieuws voelden door een reeks Ultraman GIF's.

Toen het horloge werd aangekondigd.

Toen het horloge uitverkocht was.

Interessante Artikelen

Jon Kortajarena & Salvatore Ferragamo Team Up voor SS16

Dit zijn de beste haarproducten voor mannen

Bohemian Loft For The Modern Artist

Ryan Reynolds laat je zien hoe je een witte broek draagt ​​zonder het publiek te beledigen