Off-White's Virgil Abloh is de nieuwe artistieke directeur van Louis Vuitton

Anonim

Massaal nieuws uit de modewereld van vandaag, waarbij LVMH aankondigt dat Off-White ontwerper Virgil Abloh aan boord is gekomen als Louis Vuitton's artistiek directeur van herenkleding.

Abloh en zijn Off-White-merk zijn een wereldwijde kracht in de streetwear-scene, maar daarvoor steeg de Amerikaanse ontwerper naar voren als de creative director van Kanye West. Hij heeft onlangs een reeks van samenwerkende sneakers met Nike uitgebracht, die een aantal van de meest gewilde kicks in de wereld van vandaag zijn geworden.

Hoewel Abloh's aankomst in Louis Vuitton de laatste maanden gerucht deed, is het de geweldige nalatenschap die hij overnam van zijn voorganger Kim Jones, die de meest interessante ontwikkeling zal zijn. Jones was het brein achter de Louis Vuitton x Supreme samenwerking die het luxe Europese merk zag breken in een lucratieve nieuwe markt.

Kan Abloh deze zelfde hype opnieuw creëren terwijl hij zijn eigen vleugje off-white magie toevoegt? De tijd zal het leren.

"Ik voel me opgetogen. Deze gelegenheid om na te denken over wat het volgende hoofdstuk van design en luxe zal betekenen voor een merk dat het summum van luxe vertegenwoordigt, was altijd een doel in mijn wildste dromen. En om een ​​jongere generatie te laten zien dat er niemand in een dergelijke positie is om naar te kijken, is een fantastisch moderne geest om te beginnen, "zei Abloh in een verklaring.

Een bericht gedeeld door @virgilabloh op 25 maart 2018 om 21:43 uur PDT

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel