Mannenkapsels die vrouwen het meest haten

Anonim

Zie het mannen tegemoet. Er zijn kapsels en dan zijn er belachelijke kapsels waar vrouwen je voor zullen kruisigen.

Wat er goed uit kan zien in de glossy magazines, indie-films of zelfs de mening van je mede-fietsbendelid is niet echt wat vrouwen aantrekkelijk vinden. Denk eraan, je bent hier om indruk te maken, maak niet de volgende cover van Child Predator Weekly.

Met dat gezegd, hebben we een beetje onderzoek gedaan onder de inzichtelijke dames van het kantoor en een professional om precies te onthullen wat de eerlijkere seks niet wil in het kapsel van een man.

De wandelbesnijdenis

Ferrari F1-coureur Sebastian Vettel debuteerde eerder dit jaar met zijn 'bel-end' kapsel tot veel verontwaardiging en verwarring bij fans en commentatoren. Wat is er precies hier gebeurd? Hoe vertel je de kapper dat dit het kapsel is dat je wilt? Niemand weet het. Hij mag dan geen hoofd meer zijn op het circuit, maar hij zag er zeker uit als een van de baan.

The Fake Costanza

Heb medelijden met de dwaas die de spot drijft van kalende mannen door opzettelijk een knipbeurt te krijgen die bij ze past. The Fake Costanza is nooit oké en een klap in het gezicht voor degenen die nooit een kans hadden om mee te beginnen. Ook lijkt het belachelijk dat stoppels er door komen. Gelukkig was dit Alexander Skarsgard in personagemodus voor een film.

My Little Pony On A Acid Trip

Ah, Lil Pump. Zelfs je Gucci-bende kan je niet redden van deze stomende hoop haar die lijkt op iets tussen de minge van een Burning Man-kuiken en een My Little Pony op acid. Ter info: geen van beide is goed.

De 'Do You Even Lift?' Besnoeiing

Een van de meest productieve kapsels van het seizoen 2015/16 onder doorgewinterde sportschooljunkies en zelfverklaarde 'lifters' is deze bijzonder doozy. Het is geen bijzonder slecht kapsel, maar vrouwen zijn het beu hoe monotoon de trend is geworden onder de legioenen mannen die nu op Phil & Lil van Rugrats lijken. Geschoren zijkanten, lang bovenop met links of rechts combover? Besnoeiing!

De Supreme Leader Cut

Gedisciplineerd. Gedisciplineerd. Gevreesd. Het opperste leidersthaar is alleen gereserveerd voor degenen met de wil om het op elk moment op te geven. De gladde platte bovenkant en zwaar gebeitste zijden met een vervaging van nul maken deze snede eruitzien als een soort kroon van een soort. Het is zo intimiderend dat het zelfs vrouwen weghoudt.

De Platted Pony Tail

Pony tails zijn een grote no-no volgens de vrouwen van D'Marge. Er is geen verklaring voor dit anders dan dat het lelijk en veel erger is als je besluit om het hier te maken zoals Sir Labeouf.

The Luscious Locks

De Luscious Locks zijn in de loop van de tijd langzaam gegroeid in populariteit met coole jongens zoals Jared Leto en Leo die voorstander zijn van de man-bun. Die blik is langzaam geëvolueerd naar de 'let-it-down'-sloten die je hier ziet. Vrouwen zeggen dat het geen slecht kapsel is, ze houden gewoon niet van een man die mooier haar heeft dan zij.

De Over-Geller

De klassieke Over-Geller werd geboren uit het tijdperk van de jaren 90-popcultuur, waar verbijsterende greep wijd werd aanbeden. Tegenwoordig willen vrouwen het haar van een man aanraken. Het ergste wat je kunt doen? Vul het met een likje glad dat kan veranderen in gelflakes.

Klassieke Cornrows

Deze spreekt voor zich. Tenzij je een succesvolle rapper bent of Lil 'Bow Wow, dan is de kans groot dat vrouwen dit specifieke kapsel bij mannen een beetje zullen vinden. Ja, zelfs jij David Beckham.

De Trump Tower Of Terror

Hij is misschien wel de machtigste man ter wereld, maar het haar van president Trump heeft zeker geen stemmen gewonnen. De Trump is een kapotte calamiteit die verschillende kammen combineert met stijlen. Een man is misschien niet kaal, maar dit kapsel zal je er zo uit laten zien.

Het militaire plein

Het boxy militaire haar is volgens onze expert gewoon een nee-nee. Het is een van de moeilijkste die geschikt is voor het gezicht van een man en kan een man intimiderend maken. Als je je bij het leger gaat voegen, ga dan in plaats daarvan naar de geschoren militaire buzz-cut.

De subliminale boodschap van de toekomst

Geen mens zou subliminale symbolen en berichten in zijn haar moeten scheren - ooit. Het enige protest dat je zult bijwonen is die tegen aanstootgevende kapsels.

$config[ads_text5] not found

De All-In-One WTF

Zac Efron zit meestal in de voorhoede van mannenkapsels maar even na het filmen van Baywatch ging hij een beetje te veel meta op het klassieke surferhaar. Welke resultaten zijn een mish-mash van 'WTF is hier gaande'. Houd de surfer stijl rommelig maar uniform, jongens.

The Classic Bowler

Twee dingen komen in je op wanneer vrouwen dit kapsel op mannen zien: 1) Je bent te goedkoop om een ​​echt kapsel te krijgen, 2) je woont nog steeds bij mama die je knipt en 3) je hebt een geweldige Lego-collectie.

De besmette olielozing

Geen enkele man zou ooit de volledige gepolijste haarlook moeten doen. Tenzij je maffia bent. Of een badass zoals Steven Seagal. In welk geval, vrouwen zullen het toch altijd haten.

The Coke Lines

Sorry jongens, de dames hebben gesproken en zeggen dat scheerlijnen langs je haar niet langer als scherp worden beschouwd. Met vriendelijke groet, 2002.

De jaren 90 Nick Carter

Wat ondersnijdingen betreft, deze kwam en ging tegen het begin van de jaren 2000. Getroffen door boybands lijkt deze stijl op het huidige gymnastiekkapsel dat ook te zijner tijd zal komen en gaan. Als je echter nog steeds uit de jaren negentig Nick Carter rockt, moet je een beetje inhalen. De vrouwen die dat aantrekkelijk vonden, zijn nu in de veertig.

The Modern Mullet

Modern of niet, ravijnen moeten alleen worden gereserveerd voor films en verkleedpartijen, zegt de vrouwen die we hebben ondervraagd. Hugh Jackman zijn en tips hebben gemarkeerd, verandert niets.

De mening van een expert.

Natuurlijk, als de diplomatieke pinda's die we zijn, hebben we ook een van Sydney's deskundige haarmensen, Renée Baltov van mannenkapper Barberhood, gescoord om erachter te komen wat het kapsel van een man echt slecht maakt. Ze vertelde ons dat 'haat' een sterk woord kan zijn en dat het meestal meer gaat om een ​​kapsel dat niet past bij het gezicht van een man of dat het ouderwets is.

$config[ads_text6] not found

Ze merkte echter de drie grote no-no's op:

  • De kam over
  • De mul
  • Boxed militaire coupon

Ga niet weg en stoeien met je haarzakjes in vrede en goede smaak.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière