Manchester United onthult hun speciale editie TAG Heuer Watches

Anonim

Het is duidelijk dat er wat extra's zijn om de officiële tijdwaarnemer van een groot voetbalteam te zijn.

Het nieuwste voorbeeld is de Manchester United-editie van de TAG Heuer's Carrera Heuer 01 en Formula 1-horloges. De horloges zijn gemaakt om Manchester United's tournee in de Verenigde Staten te markeren, evenals hun aankomende Engelse Premiere League-seizoen, en combineren het avant-gardistische design van de Zwitserse horlogemaker met de kenmerkende kleuren van de club.

Uiteraard worden de rode en antraciet grijze horloges ook gedragen door spelers in het seizoen 2018 - 2019.

Dus wat zit er in de doos?

De speciale editie van de TAG Heuer Carrera Heuer 01 komt als een 43 mm roestvrijstalen stuk met het beproefde Caliber Heuer 01 automatische uurwerk. Deze beweging biedt uren, minuten en seconden functies naast een datumvenster op het merkteken van 3 uur. Er zijn ook drie extra rhodium-geplateerde chronotellers tegen 12 uur, 6 uur en 9 uur - waarvan de laatste het clublogo draagt.

Draai het horloge om en u kunt in het mechanisme turen dankzij een saffier-achterkant. De sportieve en mannelijke esthetiek is gepolijst met een rubberen riem die de kenmerkende kleur van de club kenmerkt. Het biedt ook 100 meter waterbestendigheid.

Het tweede model om deel te nemen aan de line-up is de TAG Heuer Formula 1 chronograaf. Het is beter toegankelijk dan de Heuer 01 dankzij de volledige stalen constructie van de 43mm kast en een quartz chronograaf uurwerk. Het horloge biedt uren, minuten en seconden functies naast een datumvenster op het merkteken van 4 uur. De wijzerplaat is ondertussen afgewerkt in opaline antraciet, dat is gecontrasteerd tegen rode indices en een oversized '12' in Arabisch cijfer op het middagteken.

Er zijn ook drie chronotellers op dit stuk die van dit model een van de beste waardehorloges in het assortiment van TAG Heuer maakt. Het horloge is gekoppeld aan een zwarte rubberen riem om de ware sportesthetiek te weerspiegelen.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière