The Man-Fringe is 90s Over Trend Awesomeness, Here's How To Rock It

Anonim

Twenty-fifty draait helemaal om de manlijke rand. De ongebreidelde loopsheid op de catwalks slechts een paar maanden geleden, de franjes, pony's of gezichtsgordijnen van mannen zijn de 'it'-haartrend om op te nemen in uw persoonlijke vocabulaire.

De pony vleit. Dun haar? Knip een gelaagde pony voor het uiterlijk van volheid. Fuller-onder ogen gezien? De pony voegt de broodnodige dekking toe aan je mok en balanceert die wangbult. Geen enkel kapsel heeft evenveel impact op je algehele look, behalve dat je je hoofd volledig scheert, dus de kracht van de knal moet door elke man worden verkend en verbeterd.

Breaking The Man-Fringe Down

De mannenrand heeft de afgelopen jaren een enorme aanhang gekregen. Dat geldt ook voor de meer traditionele korte-rug-en-zijknippen, waardoor de meeste heren hun haar opzij duwen of naar de lucht duwen.

Het ding om te onthouden is dat franjes enorm zijn en nooit hetzelfde tussen elke man. Er zijn drie dingen om te overwegen: de lengte (lang of kort); het volume (hoog of plat op het voorhoofd); en de vorm (afgerond of scherper). En, afhankelijk van de eigen textuur, dichtheid en natuurlijke val van je haar, zal je pony daarop zitten.

Houd de dingen simpel, ga voor de pony die een korte rug en zijkant snijdt. Je kunt dingen zoals het haar 'vervagen' (hoe kort de snee onderaan het hoofd is voordat het geleidelijk langer wordt naar de top toe).

Hoe lager de fade, hoe beter voor franjes. En combineer het met een korte kroon, die gelaagd is om de lengte van de pony te vergroten. Zwaarte wordt gecreëerd met de extra lengte in het gezicht, maar verschillende lengtes moeten subtiel in de pony worden bewerkt om het vorm en lichaam te geven. En het behandelt alle hints van een teruglopende haarlijn, zonder de gruwel van een uitkammeling.

Hoe de man-franje te stylen

Neem een ​​föhn en schiet je haar droog. Het gebruik van een penseel geeft je een rondere, gladdere afwerking of een kam met brede tanden is ook goed, werken met de natuurlijke staat van je haar als het droogt. Waar je ook voor kiest, je hebt een mooie glans en een hoognodig volume voor degenen aan de dunnere kant.

Gebruik dan was. Het creëert structuur en definitie, waardoor het opblazen van de spullen wordt voorkomen, lang nadat je de veiligheid van je badkamerspiegel hebt verlaten. Voor haarproducten zijn de opties glanzend of mat. En de keuze is aan u. Maar gebruik spaarzaam want less is more, Mr. Greaseball.

Style individuele strengen van de pony eerst-off en als meer nodig is, meer van toepassing op de rest van de pony, met een focus van de tips. Omdat haar van nature glanzend is, is het maken van je randzoom een ​​prima manier om het van de rest van je haar te onderscheiden.

Voor krullend haar, föhnen en dan werken in texturising mousse. Dit zorgt voor beweging, volume en een beetje stuiteren.

1/30

2/30

3/30

Interessante Artikelen

Jon Kortajarena & Salvatore Ferragamo Team Up voor SS16

Dit zijn de beste haarproducten voor mannen

Bohemian Loft For The Modern Artist

Ryan Reynolds laat je zien hoe je een witte broek draagt ​​zonder het publiek te beledigen