MJ Bale brengt de geluiden van New Orleans naar zijn meest innovatieve collectie

Anonim

MJ Bale verlegt opnieuw de grenzen van de Australische kleermakerij met hun nieuwste collectie technische merinoswollen kledingstukken voor het nieuwe seizoen.

De soepele en jazzy klanken van New Orleans vormen een belangrijk onderdeel van de show van dit seizoen, die knipoogt naar de klassiekers zoals jazzlegende Miles Davis en zijn moeiteloze stijl. Dit idee als verder gecombineerd met MJ Bale's eigen duwen om te voldoen aan de balans van het classicisme en constante heruitvinding in herenkleding.

Als zodanig heeft MJ Bale met succes het concept van tijdloze old-world op maat gemaakte nietjes herenigd met nieuwe gedeconstrueerde casual stukken en onderhoudsvriendelijke kledinginnovaties die mannen vandaag de dag eisen.

De collectie die wordt beschouwd als de 'Wedergeboorte van de Coole' is voorzien van praktische, passende voorstellingen die in elk kledingstuk zijn ingebouwd, afhankelijk van de behoeften van de drager. Stijlbewuste mannen kunnen kiezen uit drie verschillende stoffenmerken.

Acqua is gemaakt van extra fijne Merino-wolstof van tropisch gewicht dat in Italië is geweven door een wever van Gold Woolmark. Het resulterende doek is waterafstotend, kreukherstellend, lichtgewicht en ademend, waardoor het perfect is voor internationale reizigers en mannen die altijd onderweg zijn.

Dry 'n' Fly is de aanduiding voor MJ Bale's 100% katoenen shirts die zijn geweven en afgewerkt met een speciale structuur die zorgt voor gemakkelijk te verzorgen eigenschappen. Hoe makkelijk? Was het kledingstuk, droog op een hanger en vlieg dan de deur uit. Strijken is niet nodig en het shirt moet de hele dag zijn vorm behouden.

Eindelijk komen we bij een stofconstructie genaamd Mooving. MJ Bale-pakken zijn gemaakt van een speciale merinoswolstof geweven door de oude Italiaanse schoolwever Loro Piana. Het resultaat is een semi-stretchstof die kreukvrij is en met een beetje speling is gemaakt om flexibiliteit te garanderen wanneer het lichaam voortdurend in beweging is. Deze extra gift is perfect voor mensen die de hele dag niet achter hun bureau zitten voor een dagtaak.

En als het op patronen aankomt, zullen de mannen verwend worden met keuzes, van zacht grijs flanel tot Prince of Wales tot Glen en ruitruiten tot subtiele krijtstrepen en rijke navy vierdelige pakken die allemaal hun stempel drukken op de nieuwe collectie.

"Deze collectie is gemaakt voor de man die de wereld verkent en ook zijn eigen karakter ontwikkelt", zegt Matt Jensen, de oprichter van het label.

De 'Rebirth of the Cool'-collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in winkels en online via MJ Bale.

1/11

2/11

3/11

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière