Kim Jones van Louis Vuitton vervangt Kris Van Assche bij Dior Homme

Anonim

Kim Jones is officieel de nieuwe artistiek leider van Dior Homme. De Britse ontwerper die eerder dit jaar uit zijn begeerde rol bij Louis Vuitton is gestapt, wordt de opvolger van Kris Van Assche die de functie al elf jaar vervulde.

Dit is verrassend nieuws gezien het feit dat Van Assche in het verleden niet de intentie had uitgesproken om verder te gaan met het label. Men kan overwegen deze grote schuifelgang het werk van Dior's nieuw benoemde voorzitter en chief executive, Pietro Beccari, schudden. De zakenman werkte in het verleden met Jones bij Louis Vuitton en hij is op zoek naar een deel van dat succes bij Dior Homme.

Dank aan Pietro Beccari en Bernard Arnault voor het volgende hoofdstuk van mijn carrière

Een bericht gedeeld door mrkimjones (@mrkimjones) op 19 maart 2018 om 04:33 uur PDT

Beccari bracht een verklaring uit die zei dat hij "verrukt was om Kim Jones te verwelkomen in Dior Homme".

"Hij zal profiteren van de steun van de teams en van de 'savoir-faire' van de Ateliers om een ​​elegante herengarderobe te creëren, zowel klassiek als verankerd in de hedendaagse cultuur. Ik ben ervan overtuigd dat hij door zal gaan met het verder ontwikkelen van Dior Homme op wereldwijde schaal. "

"Ik dank Kris Van Assche voor zijn bijdrage aan de geweldige groei van Dior Homme door een elegant en eigentijds silhouet voor mannen te creëren. Hij schreef een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van Dior Homme en speelde een sleutelrol in zijn ontwikkeling. "

Jones sprak ook zijn eigen vreugde uit door te zeggen dat hij "zeer vereerd was om zich bij het huis van Dior aan te sluiten, een symbool van de ultieme elegantie".

"Ik wil Bernard Arnault en Pietro Beccari van harte bedanken voor hun vertrouwen in het geven van deze ongelooflijke kans. Ik ben vastbesloten om een ​​modern en innovatief mannelijk silhouet te creëren, gebouwd op de unieke erfenis van het huis. "

WWD meldt dat Van Assche in LVMH zal blijven in een nog nader te bepalen rol in het luxe huis.

Interessante Artikelen

Jon Kortajarena & Salvatore Ferragamo Team Up voor SS16

Dit zijn de beste haarproducten voor mannen

Bohemian Loft For The Modern Artist

Ryan Reynolds laat je zien hoe je een witte broek draagt ​​zonder het publiek te beledigen