Kim Jong-Un Is The Fashion Icon De wereld heeft het nu nodig

Anonim

Zijn taken als de opperste leider van Noord-Korea zijn niet uit te leggen (net als zijn voorliefde om onhandelbare broers en zussen weg te vagen), maar als het gaat om de menswear-game, is Kim Jong-Un vrij letterlijk de bom in een eigen klasse.

Tijdens zijn meest recente reis naar China om actuele zaken en relaties met president Xi Jinping te bespreken, wiegelde de 34-jarige dictator een van de meest opvallende pakken die deze publicatie ooit heeft gezien.

De gewaagde pakstrips, het vijfknoops pyjama-jasje en semi-gepolijste oxfords zorgden allemaal voor een fervent uitziende man op een missie. Daarom besloten we de blik verder te onderbreken met de hulp van Jeff Lack, de stylist van bonafide Sydney.

De broek

"Long and baggy is back baby! Het gaat allemaal om het laken, "zegt Lack. "De broek is eigenlijk best cool."

Terwijl de meeste mannen van de wereld tegenwoordig leunen naar een meer taps toelopende en eigentijdse look die populair is gemaakt door westerse trends, is Kim veerkrachtig geweest in zijn kledingkeuze, in lijn met een esthetiek uit de jaren 90 die nu een grote opleving in menswear herleeft. We weten niet zeker of Kim het op deze manier bedoelde of het was wat hij de hele tijd in zijn kast had, maar niettemin loopt de man in 2018 voor op het spel.

Het hybride colbert

Hij krijgt echter geen volledige cijfers. Het hybride jasje van Kim is enigszins verbijsterend, zodat mensen niet weten of het een klassiek Mao-pak is of iets uit Wolf of Wall Street. Het resultaat? Waarom niet beide?

"De bijpassende top met pyjamastijl overspant de K-hond. Een betere pasvorm rond de taille en heupen zou meer flatterend zijn, "legt Lack uit.

Het haar

Dat vervaagde echter. We snappen dat dit de verplichte snit voor de Koreaanse opperste leiders moet zijn, maar het is een duidelijk nee van ons. De bovenkant is op een coole manier gladgestreken maar vanaf dat moment is er veel gebeurd met mijn bakkebaarden en waarom ziet mijn vervaging er als een goot uit? '

Het is een nee van ons, maar wie weet, zij zeiden ook dat de reversjassen van topkwaliteit op een gegeven moment niet meer terug zijn.

GERELATEERD: In de luchtvaartmaatschappij van de Noord-Koreaanse dictators, die slechts naar twee bestemmingen vliegt

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière