Khaki Suits zijn het populairste ticket deze zomer - Laat je inspireren hoe je de look kunt dragen

Anonim

Een zwaar zwart wollen pak en de zomerzon mengen zich niet. Als het weer warmer wordt, is het tijd voor een zanderig alternatief voor de donkere kleuren die je de hele winter hebt geschommeld. De kunst is om te leren hoe je kaki moet dragen zonder eruit te zien alsof je op safari gaat (tenzij je op safari gaat, in welk geval je waarschijnlijk je pak moet ruilen voor iets ruwers). Een kaki pak kan formeel of ontspannen, preppy of zelfs een beetje gespannen zijn als je het goed draagt.

Waar u aan moet denken bij het kopen van het pak

Onthoud dat kaki-pakken het meest voorkomen in de zomercollecties van ontwerpers. Je vindt ze in katoen en linnen stoffen, maar soms zijn ook wolmengelingen beschikbaar. Ik hou het liever op een gedempte kleur dan op iets dat te helder is omdat het er soms geel uit kan zien. Als je voor een ongestructureerd pak kunt gaan, werkt het op die manier ook in vrijetijds gelegenheden. Wees niet bang om het pak te scheiden.

Wat te dragen met je kaki pak

Ik geef de voorkeur aan witte of lichtblauwe shirts met een kaki pak. Het complimenteert de kaki kleur en behoudt het frisse zomerse gevoel. Soms strek ik me zelfs uit tot een lila gingham als ik paars in mijn accessoires draag.

Accessoires die werken met kaki

Zoals je in de galerij zult zien, zijn blues-banden het populairst, maar zorg ervoor dat je geen greens en purples probeert. Als je kunt, kies dan voor bruine schoenen en de toon komt overeen met de kaki, anders zullen navy-schoenen een leuke kleur toevoegen. Loafers en lace-ups zijn beide ook geschikt. En ja, match de riem met de schoenen.

WINKEL KHAKI-PAKKETTEN

1/50

2/50

3/50

Krediet: A Arme Man's Millions

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel