Kanye West deed het ondenkbare met een Louis Vuitton-pak

Anonim

Noem het godslasterlijk. Noem het het begin van mode-pionieren. Er is echter geen twijfel aan dat Kanye West zojuist zijn eigen regel heeft gecreëerd voor het dragen van een pak met sandalen - sloot het hemd helemaal uit.

Een bericht gedeeld door UpscaleHype (@upscalehype) op 18 augustus 2018 om 19:23 PDT

Terwijl sommigen van jullie het misschien moeilijk hebben om te bedenken hoe de sandalen in de eerste plaats in de voor mannen passende landstaal zijn gekomen, is het eerlijk om te zien dat Jason Statham het voor het eerst deed in 2018 toen hij opschoot met zijn eigen rode tapijtpremière in China met een sandaal en pakcombo. De look van Statham leidde tot een moeiteloze en casual cool, maar Kanye's meest recente blik op de bruiloft van 2Chainz in Miami bracht het een tandje hoger in de luxe-streetwear-game.

De heer Kardashian droeg Virgil Abloh's eerste reeks uit de collectie van Louis Vuitton's eerste seizoen. Het zeegroene ensemble heeft LV's kenmerkende motief in reliëf door het hele pak heen om een ​​subtiele look van veraf te maken, maar een luxueuzere look van dichtbij. Kanye's meest gewaagde zet was het weglaten van een overhemd uit deze look. In plaats daarvan koos de rapper voor een gouden ketting en twee slankere gouden kettingen.

Zijn schoenen? Yeezy seizoen zes sandalen met sokken natuurlijk. Bewaar uw 'WTF's' voor later in het jaar, omdat we voorspellen dat er meer kattenkabineters zullen komen.

Kanttekening: wanneer je dit buitenissig bekijkt, zorg er dan voor dat je +1 een jurk draagt ​​die past bij je fluoro G-Wagen. Omdat Kardashian-West.

Een bericht gedeeld door UpscaleHype (@upscalehype) op 19 augustus 2018 om 10:59 uur PDT

1/4

Afbeelding: Just Jared

2/4

Afbeelding: Just Jared

3/4

Afbeelding: Just Jared

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel