Justin Theroux's Arms worden te groot voor zijn vintage Rolex-horloge

Anonim

Noem het eerste wereld problemen. Noem het een wapenwedloop. Noem het een illegale schietshow. De waarheid is dat Justin Theroux goed gaat swollen en zijn vintage gouden Rolex-horloge het niet meer aankan.

De Amerikaanse acteur en eenmalige Jennifer Aniston-echtgenoot werd onlangs gespot rond New York City op zijn kenmerkende vergulde fiets. Deze keer was anders. Theroux wiegde in zijn nonchalante zomer opstaan ​​een paar zwaar opgevijzelde armen, bestaande uit een mouwloos Newport-shirt, getailleerde witte denim, suède laarzen en een Wu-Tang trucker-pet.

De ster van de show was echter zijn 1971 18K gouden Rolex Oyster Perpetual Submariner Date die elke hobbel en schok opnam en die nieuw gepolijste boomstammen uitzond. Het horloge zelf is niet iets astronomischs in de Rolex-wereld - het is te koop in de regio van $ 30.000 - $ 40.000 - maar het is goed om iemand een Rolex te zien dragen, want deze is bedoeld om gedragen te worden.

Afbeelding: Nick Sullivan / Esquire

De enige weerstand die Theroux tegen het lijf loopt, is of zijn spieren meer aandacht zullen trekken dan zijn polssnoepje. We laten je die beslissing nemen.

Voor nu kunnen we je de kans bieden om de gunshow van Theroux te repliceren, dankzij de goede mensen bij American Men's Health .

Volgens de fitnesspublicatie die de persoonlijke trainer van Theroux in juni van dit jaar interviewde, zijn er geen geheimen - alleen maar klassieke oefeningen in de gewichtsruimte.

"We houden ons aan de basis", vertelde zijn trainer, Rob Piela, aan het tijdschrift. Maar wacht even, er is meer. Er werd onthuld dat Theroux vijf dagen per week werkt en de meeste sessies beginnen met 40 minuten bokstraining voordat deze eindigt met 20 minuten in de gewichtsruimte waar hij aan zijn buikspieren werkt, circuits of deadlifts doet.

Hier is het volledige Justin Theroux trainingsprogramma van Men's Health .

Abs Blaster

Doe 3 sets van elke oefening, rust 30 tot 45 seconden tussen de sets.

1) Hangende leg-raise: Hang aan een trekhaakstang met een bovenhandse greep. Houd je benen recht, hef ze zo hoog mogelijk op en laat ze vervolgens zakken. Dat is 1 rep; doe 20 tot 40.

2) Weiger situp: ga op een bankje zitten met je voeten stevig verankerd en houd een gewichtsplaat over je borst. (Theroux gebruikt 25- en 45-pond platen, maar je zou moeten beginnen met een 10-ponder.) Span je buikspieren aan en til je romp op; terwijl je dit doet, hef je het bord boven je hoofd. Laat jezelf langzaam terug zakken naar de startpositie. Dat is 1 rep; doe 20 tot 40.

3) Kabelcrunch: sluit een kabelbevestiging aan op een hoge kabelmachine met een middelhoog gewicht en kniel ernaast. Pak het touw vast en laat het zakken, zodat de hendels zich dicht bij je oren bevinden. Dit is het begin. Zonder je heupen te bewegen, trek je je buikspieren aan; probeer je ellebogen op je knieën te krijgen. Keer terug naar het begin. Dat is 1 rep; doe 20 tot 40.

4) Fietscrunch: begin liggend op je rug, handen achter je hoofd, benen van de grond, en knieën en heupen gebogen op 90 graden. Druk je onderrug in de grond. Breng je linkerknie naar je borst; raak je rechterelleboog met die knie aan. Keer terug naar het begin; herhaal aan de andere kant. Dat is 1 rep; doe 20 tot 40.

Krachtcircuit

Doe 8 tot 12 herhalingen van elke beweging; vecht door 2 tot 3 ronden. Rust zo nodig tussen zetten, maar probeer het kort te houden.

Squat> Deadlift> Pullup> Pushup> Schouder zijhaak> Halter biceps curl> Triceps kabel pressdown

1/2

2/2

3/2

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel