Justin Bieber droeg een $ 300.000 Diamond Watch om zijn trouwpastor te zien

Anonim

Twee woorden. Sleepbroek. En nog twee woorden. Patek Philippe.

Je zult ze zelden in dezelfde zin zien, maar dit is het tijdperk van Insta-celebs en miljardair millennials, een tijd waarin de meest dubieuze stijlkeuzes naadloos aansluiten op de luxehorologie. In dit geval zag Justin Bieber een bezoek aan zijn Hillsong-bruiloftspredikant met verloofde Hailey Baldwin in New York City.

Hoewel er veel aandacht was voor de nieuwste verloving van het krachtpaar, konden we onze ogen niet afhouden van wat de Biebs droeg. Een cartoon motief met witte tee, belachelijk doorhangende Adidas shorts, verhoogde sokken en Vans Half-cab sneakers in fel rood en blauw. En hoe kunnen we het kroonjuweel vergeten. een aangepaste diamant Patek Nautilus met een waarde van een gek £ 174.494 of AU $ 309.706.

Nu zijn we niet iemand om te beoordelen hoe de mega-ster zijn geld uitgeeft, maar de complete look lijkt niet veel goeds te betekenen. Het lijkt erop dat zijn pad in brand stond en hij besloot gewoon op te lopen met het dragen van alles wat hij in de buurt kon vinden.

Maar wij dwalen af. Als je Bieber-niveaus van geld hebt, die verdomd wat anderen denken. Laten we hopen dat dit geen hint is van zijn trouwkleding.

1/5

2/5

3/5

Interessante Artikelen

Een fotografische geschiedenis van videogamecontrollers

The Best Dressed Men From The Week That Was Feat. Jeff Goldblum, A $ AP Rocky & Pierce Brosnan

The Streets Of Florence: Pitti Uomo 88 - Street Style - Dag 3

De beste blazers en merken voor mannen die nu te koop zijn