Justin Bieber brengt deze jaren 90 Boy Boy-look opzettelijk terug

Anonim

Hij wordt algemeen beschouwd als een van de volgende generatie stijlbeïnvloeders, maar Justin Bieber is in plaats daarvan naar de jaren 90 gegaan voor zijn nieuwste stijlinspiratie.

Noem het kruiperig, noem het een passende hommage, wat het ook is, het is al eerder gedaan en de Biebs maakten geen subtiele hints over de sfeer die hij channelde. Stappen in de straten van Manhattan in New York, Bieber schommelde een oversized Tommy Hilfiger hoodie met baggy blauwe trainingspak broek en een paar Supreme Air Force 1 sneakers.

Het decennium dat een tijdperk van slechte mode-keuzes definieerde (je naar denim-op-denim Justin Timberlake kijkend) werd verder gepolijst met het ultieme accessoire uit de jaren 90: een bloederige Rubik's Cube.

Bieber hield een voltooid exemplaar in zijn hand terwijl hij zijn boodschappen deed, maar het is aan iedereen te raden of hij het zelf wel of niet zelf heeft voltooid of het op die manier heeft gekocht.

Als er twijfels waren over het decennium dat de popster probeerde te kanaliseren, kijk dan eens naar de fluoro Carhartt-dop die de look afveegt.

Is 90's heren echt terug? We hopen het zeker niet. Dit is waarom.

1/4

2/4

3/4

Interessante Artikelen

35+ Amazing Dining Room Ideas & Inspirations

Deze Sydney Valet Driver laat je zien hoe je een Porsche van $ 300.000 niet parkeert

Beste geklede mannen van de week die een prestatie was. David Beckham, Ryan Reynolds & Idris Elba

In de luchtvaartmaatschappij van het Noord-Koreaanse dictaat die maar op twee bestemmingen vliegt