John Legend brengt glans terug en laat het er goed uitzien

Anonim

Het was niet zo heel lang geleden dat glimmende kleren werden afgekeurd in de herenkledingkast. Met twijfelachtige connotaties aan de overijverige modescène van de jaren '70 en vroege jaren '80, was het een blik gewoonlijk gereserveerd voor rotssterren, beroemdheden en hun aangrenzende groupies.

Niet meer. John Legend werd een deel van de nieuwe oogst van mannen die nu de glans omarmen als een nietje kleur in hun kasten - en er zijn geen regels. Van bomberjacks tot smoking, de glanzende afwerking vindt nu zijn weg naar een reeks van de meest populaire herenkledingstukken.

Meer specifiek kunnen deze stukken moeiteloos een man meenemen van een formeel cocktailevenement tot een drankje na het werk met vrienden.

Geloof ons niet? Raak de galerij om te zien hoe sommige van de best geklede mannen van vandaag, zoals Donald Glover, David Beckham en Henry Golding, in een strijd van de glans boenen.

1/5

John Legend

De legende schommelt een parelmoer glanzend bomberjack, compleet met gebloemd borduurwerk om de look een beetje pop door de details te geven.

2/5

Henry Golding

Hij is op dit moment een man op ieders lippen en hij liet het tellen bij de première van Crazy Rich Asians. Henry Golding stapte uit in een paarse sheen smoking om dat extra beetje prestige aan zijn garderobe toe te voegen.

3/5

Donald Glover

Als Donald Glover niet shirtloos op het podium rapt, is hij in een fel aantal zoals dit oranje glanzende pakje geschrobd. Aandacht trekken is een understatement.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière