Jason Statham onthult het geheim om van ruig naar toonaangevend man van stijl te gaan

Anonim

Hij is een bonafide actieman in een wereld die actiehelden niet langer verheerlijkt. Maar Jason Statham is meer dan alleen een eenduidige pony.

De 51-jarige acteur pronkt sinds kort met zijn stijlkoteletten op de rode loper met een reeks looks die perfect past bij zijn personage op het scherm: sterke en stijlvolle terughoudendheid met een vleugje 'ophangen' mocht je hem ooit kwaad maken .

Gelukkig voor de meesten van ons hield Statham de innerlijke vechter op afstand voor zijn nieuwste verschijning bij de première van The Meg in Hollywood. Statham voerde zijn kledingkast op een conservatief koele manier uit dankzij een klassiek marine pak in combinatie met een wit overhemd met golfkraag (afgeronde hoeken). De look was gepolijst met een tonale grijs gestreepte stropdas, zwarte veterschoenen en een zeer elegante kraagstift.

Natuurlijk zou het geen Statham zijn zonder een beetje mannelijk vertrouwen in de lucht. Gooi een paar vierkante pilotenbril in en je hebt Jason Statham 2.0 - de rode loperuitgave.

1/4

2/4

3/4

Interessante Artikelen

Gunmaker Holland & Holland helpt de duurste Range Rover ooit te bouwen

Wat te dragen bij een bruiloft Wat de dresscode ook mag zijn

Beste geklede mannen van de week Feat. Donald Glover, Shaun White & Bill Skarsgard

Gemeenschappelijk gekleed als de gordijnen van je tante Bij de CNN Heroes Awards