How To Rock een denim Shirt & Look Awesome Doing It

Anonim

Leer hoe je een spijkerblouse draagt. Er was een tijd dat deze alleen waren voorbehouden aan ouderwets vaders, maar we zijn verheugd om aan te kondigen dat die tijd voorbij is. Nu kunnen modieuze vaders het spijkerblouse aantrekken, en jij ook. Kleed het aan, kleed het aan, leg het laag, laat het open.

.

de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en je kunt ze allemaal rocken, net als deze geweldige kerels hieronder.

De Beckham Half Tuck Special

Ik weet wat je denkt: David Beckham kan letterlijk alles dragen, inclusief de bloemenhuisjurk van je oude grootmoeder, en het ziet er nog steeds geweldig uit. Maar dat betekent niet dat je geen enkele aanwijzing van de meester kunt nemen. De chique look van Beckham slaagt erin de felbegeerde "rommelige en ongedaan gemaakte, maar nog altijd samengevoegde" status te behalen met opgerolde mouwen, een gedeeltelijke instopstap en een heleboel losse knopen. Accessoires zijn ook belangrijk: let op de beanie, de tinten en de bling van de arm.

De Disick Open For Business Super Casual Vibe

De woorden 'super casual' en 'Scott Disick' gaan meestal niet samen, maar sinds Kanye West zich heeft aangesloten bij de Kardashian-clan heeft Lord Disick de driedelige pakken gedumpt voor meer ontspannen togs. We graven deze off-duty look: een eenvoudig t-shirt, coole kicks, donkere denim op de bodem en licht-gelamineerd licht-denim met open structuur aan de bovenkant. Het combineren van denim is niet voor amateurs, maar dit is hoe het eruit ziet als het goed is gedaan.

The Full Tuck

Denim heeft misschien zijn start gekregen als werkkleding, maar dat betekent niet dat je het niet bij gelegenheid kunt kleden. Deze look stopt het in, koppelt het met kakibroodjes en bedenkt het met zorgvuldig doordachte accessoires: een horloge aan de ene pols, licht gerolde armbanden aan de andere kant, een klassiek paar vliegeniers en een ingetogen sjaal om de nek. Zelfs het shirt zelf heeft interessante details, zoals de nerf van de stof en de naden aan de voorkant. (Photo Credit: The Sartorialist)

De Suit-up combinatie

Als je echt de envelop wilt pakken, overweeg dan om denim in je formele kleding te verwerken. We zeggen niet dat je een spijkerpakje moet dragen op de bruiloft van je beste vriend (als het niet werkte voor Justin Timberlake, dan zal het zeker niet voor je werken), maar als je een balletje voelt waarom draag je dan niet spijkerblouse met een colbert en een stropdas? Zorg er wel voor dat het een slim-fit overhemd is (met opengewerkte kraag), dus het is niet omvangrijk onder de jas.

De beach casual coole variatie

Weinigen kunnen een laidback surfer-stijl doen zoals Zac Efron. Neem een ​​blad uit zijn boek door je spijkerblouse te stylen voor op het strand. Kies een lichtgewicht denim die je niet laat zweten in de hitte van de zee en combineer met je favoriete paar khaki-shorts. Voeg sandalen, Converse of je Havaianas toe en maak de look af met een geweldig paar piloten.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière