Hoe je strandhaar scheert wanneer je nergens in de buurt van een strand bent

Anonim

Vergeet 'dapper' en 'dandy'. Een man moet altijd streven naar een moeiteloze stijl zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. We hebben het over strandhaar en die luchtige manier waarop het in een constante winderige blik zit die schreeuwt: "Ik heb zout in mijn haar en het maakt me niet zoveel uit, duuude". Oké, misschien niet het gastengedeelte.

Niettemin is het wanneer de sluizen van een man het dikst, drijvend en (ondanks een beetje korreligheid) zijn, dat ze er op hun best uitzien. Maar hoe bereik je strandhaar als ze nergens in de buurt van het zand en surfen zijn?

Kijk en leer. Dit is je eenvoudige gids om het ongrijpbare strandhaar het hele jaar door te scoren, zelfs als je nergens in de buurt van een strand bent.

Breaking It Down

Voeg een beetje lengte toe

Het meest voor de hand liggende punt is waarschijnlijk het belangrijkste. Het verkrijgen van strandhaar vereist wat lengte aan je haar. Dat betekent dat je de drukte moet laten vervallen en dat geprobeerd en geteste korte rug-en-zijden kijken of je serieus bent over het brengen van de surf-vibes naar je haarzakjes.

Ga echter niet de volle hippie op. Het enige dat nodig is, is een beetje lengte aan de bovenkant - denk aan halflang haar en minstens een centimeter groei aan de zijkanten, achterkant en kroon.

Word een beetje vies

Houd je broek op de tijger. Het geheim om strandhaar opnieuw te maken zonder de zoute lucht is door het eerst een beetje vies te maken. We bedoelen niet de dreadlocksniveaus van vies.

We hebben het over je volgende dag haar post-gym of een paar dagen tussen het afspoelen van het haar zonder shampoo. Het klinkt misschien onhygiënisch, maar natuurlijke oliën die door je follikels worden uitgescheiden, zijn veel effectiever in het werken met de structuur van je natuurlijke haar en maken je strandhaar klaar dan welk product dan ook.

Investeer in het juiste product

Dat gezegd hebbende, is het nog steeds belangrijk om het juiste product toe te voegen aan je zweethandgepolijste sloten, zodat je er meer surfer in plaats van seriemoordenaar-in-het-bos ziet.

Meestal is een zoutwaterspray de beste (in tegenstelling tot een gel, die te veel glans en stijfheid aan het haar toevoegt). We houden van Bumble & Bumble Surf Spray, Kerastase Spray a Porter, KMS Hairplay, O & M Surf Bomb, Murdock London Sea Salt Spray, Redken Fashion Waves, Schwartzkopf OSiS en Kevin Murphy Hair Resort.

Ook voor jongens met dunner haar zal strandhaar enige verdikkende spray vereisen. Belangrijke producten zijn Toppik Fiber Hold Sprays, Schwartzkopft Fuller Hair, Andalou Thickening Spray, REF Thickening Spray, My Organics, REF 215 Thickening Spray en Ojon Volume Advance Thickening Spray.

De applicatie

Scoren (en met succes rocken) van het strandhaar is een wandeling op het strand. Begin met je haar nat te maken en dep het droog met een handdoek.

Breng vervolgens de verdikkende spray rechtstreeks op uw haar aan zonder te drenken. Pak een föhn, blaas deze naar boven droog en richt het mondstuk naar het plafond. Laat het haar op en neer stuiteren met de lucht en werk met je vingers door de stukken.

Eenmaal verdikt, gebruik je je handpalm om de zoutspray gelijkmatig over je haar te verspreiden, waarbij je je richt op stukken die te zacht aanvoelen (de uiteinden meestal). Laat het een minuut of twee zitten en gebruik je hand om je haar rond te trekken en te stylen. Speel niet te veel rond; het doel is hier rommelig, niet gepolijst.

Verlaat nu het huis met je verwaaide strandhaar met je beste zwemmers. naar de supermarkt.

Laatste woorden

De sleutel tot strandhaar is investeren in goede haarproducten en ze dan natuurlijk inwerken in je dag (s) oud haar zonder wassen.

Als je wat moeite doet met de applicatie en föhnen, komt dit overeen met een golvend, dik haar dat er net uitziet alsof je uit de wateren van Summer Bay bent opgestegen - zelfs als je midden in het niets woont.

1/22

2/22

3/22

Interessante Artikelen

Gucci's nieuwste herenkledingcollectie zal uw begrip van vakantiekleding opnieuw definiëren

Beste geklede mannen van de week Feat. Zac Efron, Chris Evans en Chace Crawford

Russell Westbrook breekt opnieuw Black Tie Rules en we love it

Scandinavian Designer Home For The Modern Bachelor