Hoe je mannelijke look met stoppels te perfectioneren

Anonim

Voor de dagen van hipster baarden en onlogische mouw tatoeages om de komst van iemands mannelijkheid te markeren, was er gewoon oude stoppels.

Dat korte gezichtshaar dat perfect zat tussen 'Ik ben al meer dan 20 uur wakker' en 'Mamma, wauw! Ik ben een echte man nu 'is en blijft de steunpilaar voor mannen over de hele wereld die de ruige look willen domineren met een beetje stijlvolle terughoudendheid.

Met een eindeloze reeks iconische mannen die de blik in het verleden hebben verdedigd en dit ook vandaag blijven doen, is het te laat om je een prachtige klootzakgids te geven voor het bezitten van je eigen stoppels.

Schoon geschoren en smerig is uit, mannelijke definitie is binnen. Groeien en aanschouwen.

Voordelen van stoppels

De eerste stap naar moordenaar stoppels is geheel aan moeder natuur. Als je niet gezegend bent met een overvloed aan gezichtszakjes, dan duurt het wat langer om te werken met wat je hebt. Aan de andere kant kan het schudden van de gestileerde stoppels je gezichtskenmerken (of het ontbreken daarvan) enorm verbeteren door de lijnen van het gezicht van een man te accentueren.

Geen gebeitelde kaaklijn? Geen problemen. Stoppels zorgen voor die broodnodige 'edge' om te markeren waar de frontale regio van je gezicht eindigt. Deze eenvoudige verzorgende hack kan ook werken voor de grotere heren die vaak het probleem van hun nek in hun kin laten opgaan. Een beetje stoppels kan hier een lange weg te gaan.

Eigendom van de 5 O'clock Shadow

Als je baard is uitgegroeid tot een lengte van ongeveer 2-3 mm, pak dan een verstelbare baardtrimmer met een verstelbare beschermer die je van vooraf ingestelde scheerdieptes kan voorzien. Als je oldschool bent, zullen clippers met een korte bewaker ook goed werken.

Zorg ervoor dat je tijdens het trimmen meerdere keren doorgaat terwijl je de spiegel controleert op gemiste plekken - nek, bakkebaarden, kin en onder de oren. We kunnen dit niet genoeg benadrukken, iemand zijn die in het openbaar naar buiten is gelopen met een geschoren gezicht met 3/4 stoppels.

Als je eenmaal tevreden bent met de algehele trim, was je je gezicht om het afgesneden haar te verwijderen en droog je af met een handdoek. Gebruik vervolgens een handige schaar om de uiteinden van je snor op te ruimen die meestal moeilijk te krijgen zijn met de trimmer.

Dit geldt ook voor de adamsappel die de trimmer ongelijkmatig zal snijden. Eventuele andere losse haren moeten ook worden verwijderd met de schaar of de trimmer zonder de bewaker. Deze zijn het best te zien onder fatsoenlijke badkamerverlichting.

Afhankelijk van je groeisnelheid, gebeurt de gebruikelijke stoppelstrook rond de 2-4 dagen voor de meeste mannen. Verlaat het nog meer en je zult je wagen in gebaard territorium.

Huidverzorging voor gezichtshaar

Je zou verrast zijn, maar veel mannen groeien hun stoppels uit vanwege huidirritatie veroorzaakt door regelmatig schoon scheren met een scheermes. Elke keer als een man schoonscheert, schraapt hij in wezen een dunne laag huid weg met het haar, dus herhaald scheren kan droge en schadelijke effecten hebben.

Dit geldt vooral als je de huid niet laat verjongen voordat je je volgende scheerbeurt maakt.

Het nastreven van de perfecte stoppels kan ook een vergelijkbaar effect hebben, maar in mindere mate. Daarom raden we u aan om ook een goede vochtinbrenger te gebruiken in overeenstemming met uw baardtrimmer. Merken zoals MILK, Lab Series en Bull Dog bieden de perfecte metgezel om uw huid gezond te houden wanneer u op zoek bent naar de stoppelbaard.

Gaat ruig

Hoezeer we ook de ruige uitstraling onderschrijven, het is niet voor iedereen. De drie redenen waarom een ​​man zijn stoppels moet laten groeien is:

  1. Vermijd de baby-faced look
  2. Om de gevoelige huid te beheren als gevolg van het scheren
  3. Voor het landen van het uiterlijk tussen een baard en een schone scheerbeurt

De enige bepalende factor waarom je geen stoppels moet laten groeien, is nogal voor de hand liggend - dat kun je gewoon niet. Zoals eerder vermeld, zijn slechts enkele mannen gezegend met een gelijkmatige groei van gezichtshaar, dus voor degenen onder jullie die het niet hebben, houd het schoon. Er is niets grappiger aan je potentiële datum dan vlekkerige stoppels met bum-pluisjes die ze nooit zullen benaderen - dit betekent ook geen kissy-kissy voor jou.

Het onderhouden ervan is vrij eenvoudig, ik heb het gevonden, maar als je luier bent dan ik, doe dan geen moeite met de stoppelbaard. Het vergt om de paar dagen wat TLC en als je van het relaxte type bent, zie je eruit alsof je in een mum van tijd onder een brug woont.

$config[ads_text5] not found

Bebaarde Wijze Man Zegt.

Dus met dit advies laten we u over aan uw baardtrimmers en onze galerij van inspiratie. Gandhi zei ooit: "Als je het kunt laten groeien, laat het dan zien." Niet echt. We hebben dat net verzonnen. Maar als Gandhi stoppels had, zou hij dat zeggen.

Klik door de galerij voor stoppelsinspiratie en looks

1/21

2/21

3/21

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière