Hoe de perfecte glimlach te beheersen die de tijd letterlijk zal stoppen

Anonim

Op een gegeven moment heb je waarschijnlijk gehoord dat wetenschappers zeggen dat het meer spieren nodig heeft om te fronsen dan om te glimlachen. Wij zeggen

.

die wetenschappers hebben duidelijk te veel tijd over, moeten ze niet genezen van kanker of zoiets? Dat zou echt iets zijn om over te lachen.

We zeggen ook dat, afgezien van grappen en clichés, je glimlach een van je beste eigenschappen is. Een lach brengt vriendelijkheid, betrouwbaarheid, aantrekkelijkheid, charisma over - alle dingen die het nooit pijn doet om meer van je leven te hebben. Dus met dat in gedachten, hier zijn 5 manieren om de geweldige glimlach te krijgen die je altijd al hebt gewild.

Rechte tanden

Goede tanden zijn er in vele soorten en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn recht. Een glimlach op de A-lijst begint met een goede orale uitlijning - die, dankzij de vele zegeningen van de moderne technologie, niet langer hoofddeksels uit de reeks stilte van de lammeren betekent . Je hebt verschillende opties:

Bretels: laten we het horen voor ouderwetse orthodontie. Bretels zijn een aloude behandeling als je je glimlach wilt rechttrekken. Kies tussen:

Traditioneel: traditionele accolades zijn de meest goedkope optie. Orthodontisch werk staat niet bekend als budgetvriendelijk, maar vasthouden aan klassieke accolades minimaliseert de kosten zo veel mogelijk. De enige vangst is dat ze de meest zichtbare vorm van correctie zijn.

Clarity Advanced: Clarity braces nemen traditionele braces een stap verder. Ze zijn gemaakt van een fijnkorrelig keramisch materiaal dat past bij de natuurlijke kleur van je tanden en hun ultrakleine, doorschijnende beugels zijn beide minder opvallend en comfortabeler.

Incognito: probeer Incognito-accolades voor een nog meer discrete transformatie. Incognito-beugels zijn de enige volledig op maat gemaakte behandeling achter uw tanden. Ze zijn duurder dan de vorige opties, maar de trade-off is totale onzichtbaarheid.

Invisalign: Invisalign is een van de populairste opties voor volwassen patiënten omdat het praktisch onzichtbaar is. De Invisalign-aligner is een lichtgewicht, doorzichtige plastic behuizing die zo is gevormd dat hij over uw tanden past. Het wordt regelmatig vervangen door nieuwe aligners die je tanden dichter bij en dichter bij je perfecte glimlach brengen en die je gemakkelijk kunt in-en uitchecken voor maaltijden of speciale gelegenheden. Invisalign vereist meer geduld om de gewenste resultaten te bereiken, maar geeft u ook meer flexibiliteit.

Probeer ook Smith Direct Club - een geweldig betaalbaar alternatief voor Invisalign.

Witte tanden

De rechtste tanden ter wereld sluiten geen zakelijke deal - of verzegelen een andere deal - als ze de kleur van cheddar hebben. (Het is vies om er gewoon aan te denken, toch?) Een witte lach is een must als je indruk wilt maken. Nogmaals, er zijn verschillende opties die geschikt zijn voor elk budget.

Whitening Toothpastes: deze is een no-brainer. Ga naar je plaatselijke winkel, pak whitening-tandpasta op van het merk van je keuze en poets. Speciale chemicaliën en schuurmiddelen in de tandpasta maken tanden witter door oppervlakkige vlekken te verwijderen in de loop van 2 tot 6 weken. Bij gebruik na een professionele verlichtingsbehandeling kan het bleken van tandpasta helpen om resultaten te behouden.

Whitening op kantoor: een professionele whitening-behandeling is de meest dramatische manier om een ​​briljante set parelwitte tanden te verkrijgen. Whitening op kantoor is een veilige, niet-invasieve tandheelkundige ingreep waarbij diep ingesloten vlekken uit uw tandglazuur worden verwijderd. Een receptformule-bleekgel wordt aangebracht op uw tanden en vervolgens gedurende 15 minuten geactiveerd door een UV-lamp. De toepassing kan 2-3 keer worden herhaald. In minder dan een uur kun je het kantoor verlaten met tanden die 12 tinten witter zijn.

Bleken: Bleken vormt waterstofperoxide uit de reactie tussen carbamideperoxide en water. Er zijn veel methoden beschikbaar, waaronder bleekpennen, gels, strips en laserbleken. Terwijl whitening tanden meestal op hun natuurlijke kleur herstelt, kan bleken buiten de natuurlijke kleur bleken.

Whitening kits: Take-home kits bieden geen direct resultaat, maar ze kunnen nog steeds zware vlekken van je tanden verwijderen in de loop van 2 weken. Bleeksets bevatten een mondschaal (op maat gemaakt, als de kit wordt geleverd door een tandarts) of strips die het eenvoudig aanbrengen van een bleekgel mogelijk maken. Verfris uw glimlach elke paar maanden terwijl de whitening-effecten afnemen.

Winkelen tanden bleken

Afgebroken en gebroken tanden

Het glazuur dat je tanden bedekt, is misschien wel het moeilijkste weefsel in het lichaam, maar het is niet waterdicht. Chow down op het verkeerde ding of neem een ​​dronken klap in het gezicht en je kon jezelf vinden met een afgestoken, gebroken of gebroken tand (en een ernstig gekneusd ego). Ga zo snel mogelijk naar een tandarts om je glimlach op rechten te vestigen.

Vullen en verlijmen : Kleine mondbeschadigingen kunnen worden opgelost met een tandvulling of hechting. Bonding maakt gebruik van een tandkleurige composiethars die is gevormd om eruit te zien als een natuurlijke tand en die met ultraviolet licht aan het beschadigde gebied is gehecht. Het is ideaal voor kleine chips, vooral voor de beter zichtbare voortanden.

Bekronen en afdekken: in meer ernstige situaties kan een tandheelkundige dop of kroon nodig zijn. Een kroon of tandvormige dop wordt gebruikt wanneer een groot stuk tand afbreekt of een aanzienlijke hoeveelheid verval aanwezig is. Kronen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, die elk hun voor- en nadelen hebben. Kies degene die het beste past bij uw specifieke behoeften.

Lip Service

Je tanden zijn niet het enige essentiële element van een magnetische glimlach. Je lippen hebben ook serieuze TLC nodig. Gelukkig heeft het beter uitziende lippen geen chique behandelingen of hulpmiddelen nodig (tenzij je dat wilt).

Verzorgingsproducten: het eerste en meest vitale onderdeel van een lipverzorgingsroutine is hydratatie. Drink water. Veel ervan. En probeer te voorkomen dat je je lippen aflikt. Samen zullen deze twee simpele dingen een heel eind in de richting gaan om je pucker mooi te houden. Voor gesprongen lippen, neem een ​​lippenbalsem op en exfolieer indien nodig. Beide producten kunnen goedkoop worden gekocht, maar u kunt ook kiezen voor duurdere luxe versies als dat meer uw snelheid is. Als kloven echt een probleem blijkt te zijn, investeer dan in een luchtbevochtiger om vocht in droge binnenlucht te vervangen en houd je lippen gehydrateerd. En tot slot, vergeet niet om je lippen te beschermen tegen zonnebrand zoals je elke andere huid op je lichaam zou doen. Investeer in een vochtinbrengende crème of balsem met SPF en draag het regelmatig.

Oefen die glimlach

Oefening baart kunst en ja, zelfs je glimlach zou kunnen profiteren van een paar repetities. Je kent die valse glimlach die je ziet van verkopers van gebruikte auto's en verliezers op reality tv-wedstrijden? Doe dat niet. U wilt een glimlach die een kamer verlicht, geen glimlach die er fysiek pijnlijk uitziet.

Een echte glimlach houdt zowel de mond als de ogen in. Het is waar de voeten van je kraai vandaan komen, maar een charismatische glimlach is het opofferen waard van een kleine huid rond je ogen. Laat die ogen kreuken, laat die bovenste rij tanden zien (vooral nu je ze er zo goed laat uitzien) en die grijns breed krijgt.

Dat is een knappe glimlach, kampioen.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel