Een stijlvolle en professionele indruk maken op het werk

Anonim

De komst van het office-feestseizoen is geen gratis pas om te beginnen met het schudden van zakelijke shorts naar het werk. Het is ook geen knipoog om die leuke HR-dame te raken. Een echte heer laat zijn spel nooit vallen, zelfs niet op de allerlaatste dag van de werkkalender.

Vandaag presenteren we u de eenvoudige stappen om een ​​positieve stijl van werken te cultiveren en die suède reputatie van u intact te houden op kantoor. We kunnen je geen promotie garanderen, maar we kunnen ervoor zorgen dat je boven je gewicht gaat staan.

Heb een kenmerkende geur

De eigen geur van een man is net zo belangrijk als zijn kleding. We hebben het niet over het achterlaten van je feromonen op elke celwand. Kies in plaats daarvan een subtiele geur die niet al te vaak en overweldigend is, en gebruik deze om uw aanwezigheid op kantoor op een prettige manier op te bouwen. Of je nu in een lift zit of in een vergadering zit, het zorgt ervoor dat je de juiste voet naar voren steekt om opgemerkt te worden.

Opmerking: Banana Republic's Creative Director Simon Kneen heeft Forbes ooit verteld: "Ik draag geen geur op mijn werk. Maar ik denk wel dat een bescheiden geur OK is. Ik geloof echt in bekende geuren. Ik draag al 25 jaar dezelfde geur. "

Verbeter uw houding

Te veel jaren lang gebogen over je pc met het spelen van DOOM heeft waarschijnlijk de natuurlijke houding van je lichaam verminderd. Het is nu tijd om het te repareren. Een slechte houding is de verkeerde boodschap in een kantooromgeving, waardoor je er vervallen en ongeschikt uit ziet voor de klus - niet een goede blik als het maar 10 uur is. Doe je rug erin. Ga rechtop zitten, koop een fatsoenlijke ergonomische stoel, ga naar een fysiotherapeut als het moet en rij tot het einde van de dag over de golf van waargenomen succes.

Contact met de ogen is alles

Als je op één knie bent gevallen en je partner hebt gevraagd met je te trouwen terwijl ze aan hun voeten kijken, denk je dan dat ze ja zouden zeggen? Mogelijk - als jullie beiden een voetfetisj hadden. Maar het punt is, het onderhouden van oogcontact zorgt ervoor dat de partij waarmee u bezig bent u serieus neemt. Dwanglezige leugenaars vermijden oogcontact en wanneer u van plan bent om een ​​deal van meerdere miljoenen te schudden, is dit de laatste indruk die u wilt prijsgeven. Dus projecteer je stem adequaat en onderhoud oogcontact met je onderwerpen. Het heet respect.

Verwaarloos nooit de schoenen

Veel mannen geloven nog steeds dat een goed pak een slecht paar schoenen zal excuseren. Dit is niet de manier van de Magnificent Bastard. De dagelijkse slijtage zal zelfs de mooiste paar werkschoenen verminderen, dus houd ze altijd in de gaten en uit de regen om er op uw best uit te zien. Bekijk onze gids over hoe je je schoenen als een echte man kunt laten schijnen voor onderhoud en als je niet zeker weet wat als een fijne paar werkschoenen geldt, bekijk dan ons overzicht van de vijf meest betaalbare en best uitziende kledingschoenen. Als je eenmaal je wapen hebt gekozen, leer dan hoe je het op de juiste manier kunt stylen met je kleding.

Werk aan je collectie accessoires

In sommige delen van de bedrijfswereld worden herenaccessoires zoals stropdassen, pochets en subtiele sieraden door collega's afgekeurd. Dit vloeit vaak voort uit de versoepeling van de werkruimte waar goed geklede mannen van tegenwoordig worden gezien als hongerige, aandachtzoekende duivels (ook ontmoetingen met hatelijke opmerkingen over "ga je voor een sollicitatiegesprek, vriend?".

We zijn het niet eens met deze stroming en geloven dat het simpel en stijlvol houden van dingen een lange weg gaat in het bouwen van je persoonlijke carrièreprofiel. De juiste mensen zullen je opmerken samen met degenen die er niet toe doen. Dus speel het gemiddelde pasteloverhemd en het donkergrijze pak met een beetje meer pit. Voeg een mooi pochet of een stropdas toe en wees voorzichtig en overdrijf het nooit. De sleutel is om op te vallen tussen de massa door niet op een wandelende kaptafel te lijken.

Wees voorzichtig met kleur

Op dezelfde manier kan kleur je vriend en je ergste vijand op kantoor zijn dus speel het met absolute voorzichtigheid. Studies hebben aangetoond dat het dragen van kleur kan leiden tot loonsverhogingen en promoties, omdat het een zekere mate van autoriteit en zelfvertrouwen uitstraalt. We moeten benadrukken dat we de boel moeten beheersen.

Denk aan een helderder das of overhemd in tegenstelling tot een volledig geblazen clownspak. Wat je ook wilt vermijden, is meer 'kleurrijk' zijn dan je meerderen. Vergeet niet dat het jouw doel is om je te onderscheiden van de massa, niet om de aandacht van je baas weg te nemen.

$config[ads_text5] not found

"Opvallend zijn is cool, maar je wilt het om de juiste redenen. Wees niet de man die luide kleding draagt ​​maar niets onder de oppervlakte heeft. Kies voor 'sharpe', dit zegt professioneel en bekwaam. "- Luc Wiesman, oprichter van D'Marge

Onderhoud uw gezichtshaar

Gezichtshaar is een van de meest natuurlijke manieren waarop een man een goede indruk op de werkplek kan maken. De vangst? Het handhaven van respectabele normen is ook het moeilijkste deel. Afhankelijk van de werkplek is het traditionele kantoor vaak geen plaats voor de populaire hipsterbaard.

Een schoon, helder pak zal ook niet veel helpen bij het maskeren van deze afleiding, dus als je van plan bent om gezichtshaar te rocken, houd de stoppels dan kort en schoon om de jongensachtige look te voorkomen. Een lichte baard is ook prima, want het projecteert een mate van volwassenheid en autoriteit op de werkplek. Denk Tony Stark minus de cockiness. Raadpleeg onze handleiding over hoe u dit goed kunt doen.

Ga voor kwaliteit

Dit is over het algemeen een algemene regel die van toepassing is op alles, van het aantrekken van schoenen tot herenverzorgingsproducten en accessoires. We hebben het niet over het dragen van kleding met een hoge merkwaarde, het gaat meer om comfortabel voelen in je eigen kleding door middel van kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit van de draad, hoe waarschijnlijker het is dat u op uw werk presteert. Het is een voor de hand liggend punt, maar vaak over het hoofd gezien voor goedkopere alternatieven. Ooit de hand willen zwaaien met die zweterige polyester kerel in de lift? Wij ook niet.

$config[ads_text6] not found

"Je krijgt waar je voor betaalt. Er is niets leven hoe het voelt om er goed uit te zien. U wilt niet afgeleid worden op het werk met kleding of schoenen van slechte kwaliteit die binnen enkele maanden uit elkaar vallen. "- Jeff Lack Stylist

Hygiëne is prima

Persoonlijke hygiëne is niet alleen belangrijk op de werkplek, het is iets waar elke man verantwoordelijk voor moet zijn. Begin met het knippen van die vingernagels. Geen enkele klant wil je de hand geven als je smoezelige lange vingernagels schudt of erger, de eenzame, verlengde pink nagel. Als je gevoelig bent voor zweten, douchen in de ochtend voordat je naar je werk gaat of de sportschool verlaat. Er is niets erger dan de geur van mannenzweten gemaskeerd door kleding gemaskeerd door een schuimende geur van eau de cologne.

Laat anderen de leiding nemen


Last but not least, laat het gezag vallen bij degenen die de schoten noemen. Als je een nieuwe werkplek hebt, laat degenen die meer gerespecteerd zijn eerst het voorbeeld van mode en attitude zijn en zorg ervoor dat je niet te ver afwijkt van die standaard. Het is de sleutel tot integratie in elke nieuwe werkplekcultuur en kan de bouwstenen vormen voor uw eigen reputatie bij collega's.

Interessante Artikelen

Breitling viert 30-jarig jubileum van de ruimtevlucht Evo Night Mission

'Kingsman: The Golden Circle' Premiere Had 's werelds beste geklede mannen op één plek

De coolste heren fietsmerken op de planeet zijn.

Adriana Lima maakt schokaankondiging over haar carrière