Hoe je uiterlijk verbetert als je niet de mooiste moeder bent

Anonim

Laten we eerlijk zijn. Niemand wordt ooit wakker als een Chris Hemsworth of Michael B. Jordan. Tenzij jij een van die gelukkige klootzakken bent die gezegend zijn met miljoenen dollars genen en een toegewijd verzorgingsregime om de schijn op te houden, zijn de meeste mannen over het algemeen redelijk gemiddeld.

Vandaag hebben we het over genetisch gezegende mannen en hoe je het kunt vervalsen totdat je het haalt als je door de lelijke stok bent geraakt.

Zet je hooivork neer, McLovin. We pleiten niet voor een gezichtsverplanting met John Travolta / Nicolas Cage-stijl. Dit zijn de expert-hacks die de moderne man kan gebruiken om zijn fysieke uiterlijk te verbeteren.

Kijk en leer, toekomstige mooie jongen.

Regelmatig scheren en wassen

Scheren is veruit een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om het uiterlijk van een man drastisch te veranderen. Het is ook een van de gemakkelijkere routines om te negeren vanwege meer dringende problemen en het feit dat je denkt dat je weg kunt met de "ruige" look voor een maand. Wees niet die vent - er is een verschil tussen mannelijk-ruig en Tom Hanks in Cast Away .

Als u last heeft van onregelmatige haargroei en vlekkerig gezichtshaar, doe dan zoals de experts zeggen.

"Als het echt fragmentarisch was, ga dan goed geschoren", zegt Renée Baltov van een van de beste herenkapperzaken van Sydney, Barberhood. "Maar als je stoppels kunt doen, houd het dan netjes en bijgesneden. Dit zal de gebreken verhullen en minder opvallen. "

En vergeet nooit om zowel voor als na een scheerbeurt te wassen. Dit zorgt ervoor dat de poriën van de huid schoon, olievrij en ontstopt blijven. Niet oefenen dit kan leiden tot acne-uitbraken en andere lelijke vlekken.

Het wegwerken van rimpels

Ah, deze oude kastanje. Of je het nu leuk vindt of niet, alle mannen zullen uiteindelijk rimpels vormen meestal op het voorhoofd, de handen of rond de ogen. Er zijn tegenwoordig talloze manieren om rimpels te behandelen, maar het beste is via een multimodaliteitsbehandeling - dat wil zeggen, verschillende behandelingen tegelijkertijd proberen.

Dr. John Romano, de medische directeur en de leidende plastisch chirurg van Medspa29, zegt dat preventie het meest effectieve middel is. Dat betekent niet roken of ander gebruik van tabak en bescherming tegen de zon.

"Vervolgens heb je een goede medische huidverzorging nodig, inclusief actuele producten en MICROder-beschadigingen. Verder dan dat, als de rimpels worden veroorzaakt door spieractie, is de behandeling Botox of een andere neuromodulator. "

Andere injecteerbare behandelingen die mannen kunnen proberen, zijn vulmiddel. Er zijn verschillende soorten vulmiddelen om aan het rimpelprobleem van een persoon te voldoen, dus het is belangrijk om vooraf contact op te nemen met een professional om u naar het juiste type te begeleiden. Als u de vulroute afloopt, wordt de volgende overweging verplaatst naar resurfacing.

"Resurfacing betekent een oppervlakkige verwonding veroorzaken die lijkt op een eerste graad of een oppervlakkige tweedegraads brandwond. Tijdens het herstel van deze verwonding wordt je huid hersteld ", zegt Romano.

"Dit soort behandeling kan worden bereikt met lasers, CO2 of chemische peelings van verschillende soorten zuren en ook verschillende sterkten. Een oudere methode is om een ​​dermabrasie te doen (geen MICROdermabrasion, maar een volledige dermabrasie). "

U kunt ook de tekenen volgen dat uw huid veroudert en werken voordat deze volledig onder controle is.

Zonnevlekken oplossen

Australiërs houden net zoveel van de zon als elk land met een fatsoenlijk strand om uren verder te branden. Opdat we niet vergeten, brandt de huid van een man tegelijkertijd. Zonnevlekken zijn eigenlijk gewoon hyperpigmentatie, volgens de experts.

De beschikbare behandelingen voor hyperpigmentatie omvatten dezelfde behandelingen voor donkere kringen rond de ogen met de toevoeging van IPL die staat voor intens gepulseerd licht.

Nogmaals, preventieve maatregelen zijn hier de beste verdediging dus als je veel buiten bent, voldoende bedekken en altijd die maximale SPF-zonnebalk bij de hand hebben.

Donkere kringen en oogzakken

Niemand wil opschudden tot een afspraakje of formeel engagement dat eruitziet alsof je door je partner in de maling bent genomen - twee keer.

Voor een snelle oplossing voor donkere kringen, raid je de make-uplade van je mevrouw voor een natuurlijke huidkleurige concealer. De dames hebben er eeuwenlang mee gezworen en gebruiken het om imperfecties, waaronder donkere kringen en puistjes, te verdoezelen. Ze komen gemakkelijk in het dragen van stokken, potten, buizen en staven en werken eenvoudig door het op het getroffen gebied te deppen voordat het in de huid wordt gemengd.

Op een intrinsiek niveau zijn donkere cirkels veel moeilijker op te lossen, omdat de donkere pigmentatie rond de ogen meestal van genetische oorsprong is.

"De beschikbare behandelingsmodaliteiten zijn nummer één", zegt Dr. Romano. "Dat is huidverzorging met hydrochinon, een skin bleker. Hierna zouden behandelingen zoals chemische peelings en vervolgens CO2 laser resurfacing zijn. "

Voor mannen die lijden aan prominente oogzakken, voegt Dr. Romano eraan toe dat het injecteren van een filler de beste optie is.

Acne en littekens

Je tienerjaren liggen misschien ver achter je, maar de littekens die het op je gezicht heeft achtergelaten, doen je waarschijnlijk geen dienst in het Tinder-spel.

Acne agressief behandelen is de beste manier om littekens in de eerste plaats te voorkomen. Zodra de littekens er zijn, is het niet eenvoudig om te 'repareren' omdat er al schade aan de huid zelf is.

"Littekenweefsel is dunner dan de normale huid en is daarom depressief", legt Dr. Romano uit. In verlichtingsituaties kunnen schaduwen deze littekens van het litteken meer prominent maken, dus de beste manier om dat te bestrijden is door het diepere litteken op te heffen of door de hogere normale huid eromheen te laten zakken.

Dr. Romano zegt dat verschillende behandelingen die mannen kunnen proberen omvatten subcisie, excisie, injecties, laser resurfacing en dermabrasie. De behandelende arts is de beste persoon om te spreken met betrekking tot de beste behandeling voor u.

Als al het andere faalt, is de bovengenoemde natuurlijke huidkleurige concealer je vriend.

Tandenpoetsen

We hebben een van de meest elementaire punten tot het einde achtergelaten. Niemand wil de lippen sluiten met een man die een maand lang voedsel in zijn tanden heeft. Erger nog, als u het te laat hebt verlaten en vlekken optreden, is het tijd om actie te ondernemen. Er zijn meerdere manieren om uw kostbare peren te verlichten.

Het gemakkelijkste is natuurlijk een reiniging van uw tandarts (naast het voor de hand liggende poetsen en flossen). Regelmatige controles en reinigingen kunnen verdere schade aan de bijt van een man voorkomen. Als de vlekken persistent zijn, ga dan voor een intensieve in-office whitening-procedure.

Er is tegenwoordig ook een overvloed aan beproefde thuisbleeksets die voor veel minder geld solide resultaten kunnen bieden. Doe je onderzoek om er zeker van te zijn dat je de juiste hebt die je meer resultaten en minder gimmicks oplevert.

Tijd om op te heffen

Een van de meest onaantrekkelijke eigenschappen in de algehele lichaamsvorm van een man is te wijten aan zijn gebrek aan lichaamsbeweging en krachttraining. In tegenstelling tot de andere dringende kwesties hier, is er geen zilveren kogel.

Er is echter een aantal dumbbells en een lidmaatschap van de sportschool, die beide gemakkelijk te bereiken zijn. Naast dat je mentaal kunt helpen, kan training je lichaam drastisch verbeteren en zorgen dat je kleding past die mooi aansluit op de lijnen van je lichaam. Wees voorzichtig om niet te veel te doen, want dit kan leiden tot sportschoolverslaving.

De expert zegt.

"Over het algemeen zijn de drie sleutels tot een goed leven voeding, lichaamsbeweging en stressvermindering", zegt dr. Romano.

"Deze modaliteiten moeten worden gebruikt om er op je best uit te zien. Bovendien zijn de andere voor de hand liggende niet roken en niet te veel blootstelling aan de zon krijgen. Bovendien is een goede medisch-gebaseerde huidverzorging geschikt voor iedereen, vooral die in de hoge zongebieden zoals Australië. "

De realist zegt.

"Ga alleen naar gemaskerde feestjes zoals in Eyes Wide Shut", zegt de Australische komiek en soms model, Ash Williams.

Zijn andere toptips voor lelijke mannen?

  • Ga alleen uit in situaties met kaarsen. Iedereen ziet er goed uit in situaties met kaarslicht
  • Krijg een vriend lelijker dan jij - het is allemaal relatief!
  • Kweek een heel lange baard. Een die je hele gezicht bedekt

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel