Hoe de brutale waarheden van het leven te accepteren die je niet kunt veranderen

Anonim

Hoeveel dingen zijn er in je leven waarvan je wenste dat ze anders waren? Misschien de natuurlijke kleur van je haar? Uw lengte? Je schoonfamilie? Of de economie?

Als je dat wilde, wist ik zeker dat je dingen kon vinden die je wenste dat je kon veranderen over jezelf of de wereld waarin je je bevindt. Maar willen we echt een constant verlangen hebben om datgene te veranderen wat het leven ons laat ervaren?

Het is bijna onmogelijk. Eerlijk gezegd, is de gedachte dat je iets moet veranderen dat je niet kunt, het volledig wegnemen van je leven. Niet-acceptatie is een van de grootste oorzaken van lijden.

In een wereld die is opgehangen om iedereen te laten zien hoe perfect ze zijn en hoe geweldig hun leven is, zijn we constant op zoek naar verandering en verbetering. Het idee van wat perfect is, heeft ons weggenomen van het accepteren van de perfectie van wat is.

"We proberen voortdurend onze levens te beheersen in plaats van in een staat van stroom te zijn."

Ik weet zeker dat er dingen zijn die je zou willen veranderen. Nou, ik heb een paar suggesties voor je. Deze kunnen je bevrijden van de noodzaak om te veranderen als nooit tevoren.

Jij kiest dit

Hoe erg het je ook irriteert of moeilijk te horen is, alles wat we ervaren kiezen we om te ervaren. Als je dit kunt accepteren, in plaats van dingen met een oordeel te bekijken waarom probeer je te kijken naar wat je ontvangt van de ervaring? Vraag jezelf af: wat heb ik over mezelf geleerd?

Feel It All

Het zijn meestal niet de omstandigheden of dingen die we willen veranderen. Echt, het is hoe we ons erover voelen dat we niet langer willen ervaren. Dus, in plaats van je ertegen verzetten, omarm je hoe je je voelt zonder te proberen de emoties kwijt te raken. Dit is een belangrijke stap om jezelf eindelijk vrij te laten voelen binnen je huidige omstandigheden.

Een zandkorrel

Stel je voor dat je terugkijkt op je leven als het eenmaal klaar en afgestoft is. Als je alle dingen en momenten meeneemt waarvan je dacht dat het op dat moment van belang was, zou je waarschijnlijk een heel strand kunnen vullen met zandkorrels die elk moment vertegenwoordigen. Soms raken we zo vast aan dingen waarvan we denken dat het ertoe doet dat we het grote plaatje vergeten. Neem wat je denkt als een zandkorrel en ga verder. Er is zoveel meer om te ervaren. Waarom een ​​ding toestaan ​​om alle ruimte in te nemen als het leven zoveel voor jou heeft geïnstalleerd?

Het bewijs

Een vriend heeft deze drie dingen geïmplementeerd. Ze is meer dan tevreden over de mogelijkheden van het leven, ongeacht haar omstandigheden. Ze was pas achttien toen ze bijna stierf bij een ongeluk met parachutespringen.

Het was een wonder dat ze het overleefde. Ze brak haar rug en kreeg te horen dat ze nooit meer zou lopen. Ze eindigde weer met lopen, hoewel ze nog steeds dingen heeft om mee om te gaan vanwege haar blessure die een ieder van ons zou treffen. Een daarvan is dat ze haar blaas niet kan controleren. Ze maakt zichzelf elke dag letterlijk nat.

Ik was op zoek naar geluk totdat acceptatie me geluk bracht.

- Noah centineo (@noahcent) 20 augustus 2018


Het verbazingwekkende is haar acceptatieniveau. Als je haar zou ontmoeten, zou je niet kunnen vertellen dat ze zelfs werd gefaseerd door haar complicaties. Haar dorst naar leven is ongelooflijk. Het herinnert me eraan dat er in het leven dingen kunnen zijn die we niet kunnen veranderen. Maar we kunnen ervoor kiezen om ze te accepteren. Het accepteren van deze dingen is alles. Het geschenk van het leven is iets dat zo veel waardevoller is. Het mag nooit worden beroofd door ons niet de wil te hebben om te accepteren wat is en te genieten van de mogelijkheden van deze prachtige reis die we leven noemen.

Dus stop met klein spelen. Neem de tijd om je leven te accepteren zoals het is. Je zult dan merken dat niet alleen je omstandigheden zullen veranderen om je te ondersteunen op manieren die je je nooit had voorgesteld. Maar ook kunt u eindelijk een gevoel van geluk krijgen zonder reden.

Interessante Artikelen

The Fittest Women op Instagram - deel 3

Airbus onthult 'Day & Night' First Class-suite, compleet met een lepeltje

Etihad Airways onthult Airbus A380 en Boeing 787 interieurs

Ervaring: Four Seasons, Sydney - luxe hotel