Hier ziet u hoe u kunt voorkomen dat u eruit ziet als een aardappel in foto's

Anonim

Iedereen wil fotogeniek zijn, zelfs wij mannen. We smachten naar de enige foto waardoor we eruit zien alsof we 8 keer mooier zijn dan we in werkelijkheid zijn. Eén voor de profielfoto van Facebook, Twitter en Instagram die het meisje van onze dromen zal opvallen. Hier zijn vijf eenvoudige tips en handige regels om je te helpen vaker betere foto's te maken.

Nooit een drankje in je hand

Leg gewoon je drankje op de dichtstbijzijnde tafel

Een slimme persoon zei ooit dat je je foto's nooit met een glas in de hand hebt genomen. Wij zijn het erover eens, het is geen goede blik en je kunt er vaak voor zorgen dat je er onhandiger dan geweldig uitziet. Het drankje hangt gewoon rond als een extra aanhangsel. Deze regel omvat bier, wijn en champagne. Eén drankje dat acceptabel is, is een Pina Colada, maar alleen als je op een Windsurfer bent.

Weet welke knoppen moeten worden voltooid

Altijd een, nooit de onderste

Of je nu een shirt of een blazer draagt ​​(of beide), je kunt het beste je huis op orde krijgen en leren welke knoppen moeten worden gemaakt. Ten eerste als je een stropdas draagt, moet de bovenste knop van je shirt ALTIJD worden opgemaakt. Geen van deze losse stropdassen. Het is gewoon lui. Als je een blazer draagt, denk er dan aan (als je het doet), zorg er dan voor dat het alleen de bovenste knop is. Hetzelfde geldt voor double-breasted kleuren. Als je een broek draagt ​​(en we hopen dat je dat bent) controleer dan of je vlieg ook is opgemaakt.

Vermijd bendetekens

"Wat moet ik doen met mijn handen ?!"

Hoe deze trend opging met jongens die ik nooit zal kennen. Het bindteken zou gereserveerd moeten zijn voor vervelende nachtclubmeisjes, niet volwassen mannen op foto's. Je arm om je heen slaan is prima, maar zorg ervoor dat je rechtop staat en geen vrede, piepgeluiden of marionettensignalen afgeeft.

Perfectioneer je glimlach

Verdomme, Josh!

Er is niets mis met het perfectioneren van je glimlach en het verbannen van je innerlijke spud-head. Besteed aandacht aan alle shitty foto's van jezelf en leer wat NIET te doen. Lachen, scheel kijken, overdreven knipperen en of denken aan pudding, terwijl je dat glazuur in je ogen krijgt, moet worden vermeden. Als je het eenmaal goed hebt, is het van jou voor het leven.

Kijk niet altijd naar de camera

Gewoon terloops Steve McQueen zijn

Steve McQueen, Marlon Brando en Neville Bartos hadden allemaal één ding gemeen. Ze werden vaak op openhartige momenten geknapt. Momenten gevangen in de tijd die nog vele generaties zullen blijven voortleven. Als je weet dat er een camera in de buurt is, negeer je deze, vertraag je bewegingen, heb je plezier en met een beetje geluk slaan ze je op je mooiste moment.

Interessante Artikelen

Gunmaker Holland & Holland helpt de duurste Range Rover ooit te bouwen

Wat te dragen bij een bruiloft Wat de dresscode ook mag zijn

Beste geklede mannen van de week Feat. Donald Glover, Shaun White & Bill Skarsgard

Gemeenschappelijk gekleed als de gordijnen van je tante Bij de CNN Heroes Awards